Zangmeditatie

Zangmeditatie
Peter Wilms, Open Heart Music & Meditation (OHMM)
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Ontspanning is een belangrijke ingang voor een spirituele ervaring. Meditatie is een goede manier om je in die ontspanning te brengen en je die sprituele ervaring te geven. Door onze mind kan het soms moeilijk zijn dit te bereiken. Klankmeditatie is echter een manier die je er moeiteloos en snel naar toe brengt.

Klank schakelt je mind in no time uit en stelt je in staat je helemaal te ontspannen. Door zelf klank te maken met je stem voel je je eigen vibraties in je lichaam. Hierdoor heeft de mind geen ruimte meer om spelbreker te zijn. Je kunt je volledig overgeven aan de ervaring van dat moment. Begeleiding door klankschalen, drum en andere instrumenten zullen de ervaring nog versterken. Een unieke vorm van meditatie die klank gebruikt om in de stilte van je eigen kern te komen.

Wordt gehouden op:Over de docent

Mijn naam is Peter Wilms en ik geef als professioneel muzikant klankmeditaties en klankhealingconcerten. Muziek is voor mij een magisch middel om tot een spirituele ervaring te komen. Klank heeft een directe werking op lichaam en geest en kan je op een zeer diep niveau raken. Ik voel me bevoorrecht om met dit middel te mogen werken en mensen te helpen om in contact te komen met hun diepste kern.Naast meditatie-avonden die ik in ons spiritueel centrum Bliss geef, treed ik in binnen- en buitenland ook op met mijn duo Wood & Winds.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Peter Wilms
Organisatie: 
Open Heart Music & Meditation (OHMM)
Woonplaats: 
Culemborg
Telefoonnummer: 
06-38544321
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Peter Wilms, Open Heart Music & Meditation (OHMM)

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling