Dagworkshop: Eigen Sjamanendrum maken

Dagworkshop: Eigen Sjamanendrum maken
Dagworkshop: Eigen Sjamanendrum maken
Andre de Lima, Earth-Vision
Workshop, Duurzaamheid

Dit heb je vast al lang op je verlanglijstje staan: je eigen sjamanentrommel bouwen! Al veertien jaar heeft André de Lima ervaring in het maken van drums van klein naar groot.

Heb je zin om te drummen op jouw zelfgemaakte sjamanendrum? Op deze dag wordt je de kans geboden om je eigen drum (maatje) te maken! De Sjamanendrum is een bijzonder krachtig en heilig instrument. De drum kan je begeleiden op reizen naar de andere werelden. Tijdens deze trancereis kun je antwoord krijgen op je vragen en kunnen de dingen duidelijker voor je worden.

Alle materialen en gereedschappen zijn aanwezig. Technische kennis is fijn maar niet nodig. Alles wordt op een speelse manier en via een stappenplan gemaakt. Ook wordt je het naspannen en onderhoud van je drum uitgelegt. Zodat je blij, huiswaarts keert, aan het eind van de dag.

De workshop heeft een eigen bijdrage van €175 voor het materiaal voor de trommel.

Wordt gehouden op:

 • Maandagochtend: [012] Eigen Sjamanendrum maken 1 (deel 1 van 3)
  Deel 1 van een serie van 3. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 13 en 14. Eigen bijdrage van €175 voor het materiaal voor de trommel.
 • Maandagmiddag: [013] Eigen Sjamanendrum maken 1 (deel 2 van 3)
  Deel 2 van een serie van 3. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 12 en 14. Eigen bijdrage van €175 voor het materiaal voor de trommel.
 • Maandagavond: [014] Eigen Sjamanendrum maken 1 (deel 3 van 3)
  Deel 3 van een serie van 3. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 12 en 13. Eigen bijdrage van €175 voor het materiaal voor de trommel.
 • Donderdagmiddag: [016] Eigen Sjamanendrum maken 2 (deel 2 van 3)
  Deel 2 van een serie van 3. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 15 en 17. Eigen bijdrage van €175 voor het materiaal voor de trommel.
 • Donderdagavond: [017] Eigen Sjamanendrum maken 2 (deel 3 van 3)
  Deel 3 van een serie van 3. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 15 en 16. Eigen bijdrage van €175 voor het materiaal voor de trommel.


Over de docenten

André de Lima en zijn vrouw Caroline maken samen al meer dan 14 jaar sjamanendrums. Bij iedere drum zijn ze steeds weer nieuwsgierig naar de klank en naar wat de drum me te vertellen heeft. De mensen boeien in een drumworkshop maakt ons blij. Ja wij houden van ons vak. Dank je spirit.

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Andre en Caroline de Lima
Organisatie: 
Earth- Vision
Woonplaats: 
Uden
Telefoonnummer: 
0413-253231
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Andre de Lima, Earth-Vision

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling