Dagworkshop: Eigen Sjamanendrum Maken

In 2021 wordt het Eigentijds Festival gehouden op Ecolonie van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli. De inhoud op deze website is op dit moment verouderd. Begin 2021 wordt deze geupdate, inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2021. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
 
Dagworkshop: Eigen Sjamanendrum Maken
Dagworkshop: Eigen Sjamanendrum Maken
Dagworkshop: Eigen Sjamanendrum Maken
Andre en Caroline de Lima, Earth-Vision
Workshop, Mystiek

Dit heb je vast al lang op je verlanglijstje staan: je eigen sjamanentrommel bouwen! Al 18 jaar hebben Caroline en André de Lima ervaring in maken van drums van klein naar groot. Heb je zin om te drummen op jouw zelfgemaakte sjamanendrum? Op deze dag wordt je de kans geboden om je eigen drum (maatje) te maken!

De Sjamanendrum is een bijzonder krachtig en heilig instrument. De drum kan je begeleiden op reizen naar andere werelden. Tijdens deze trancereizen kun je antwoorden krijgen op je vragen en kunnen dingen duidelijker voor je worden. Door een verhoogde concentratie krijgen de intenties die worden gedacht of uitgesproken een sterkere werking. De drum is daarom goed te gebruiken om jezelf en anderen te helen, maar ook voor rituelen, healingen, ceremonies, en drumcirkels. Uiteraard kan je ook gewoon fijn op je sjamanendrum spelen om de ervaringen van een drukke dag tot rust te brengen.

De workshop heeft op het festival een eigen bijdrage van €160 voor het materiaal voor de trommel.

De workshop bestaat uit drie delen op 1 dag: de ochtend, middag en avond.
In het avondgedeelte van de workshop worden de drums ingewijd. 

Over de docenten

Wij zijn André en Caroline de Lima en we maken samen al meer dan 18 jaar sjamanendrums. Bij iedere drum zijn we steeds weer nieuwsgierig naar de klank en naar wat de drum ons te vertellen heeft. De mensen boeien in een drumworkshop maakt ons blij. Ja wij houden van ons vak. Dank je, spirit.

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Andre en Caroline de Lima
Organisatie: 
Earth-Vision
Woonplaats: 
Uden
Telefoonnummer: 
0413-253231
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Andre en Caroline de Lima, Earth-Vision

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling