Aanwezig zijn is een kunst

Per 1 januari 2018 zal de informatie over het festival op deze website geactualiseerd zijn, en is het mogelijk je in te schrijven voor Eigentijds Festival 2018. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Aanwezig zijn is een kunst
Aanwezig zijn is een kunst
Wilka Zelders, Shadeshifter
Workshop, Mystiek

Waar ben jij aanwezig, nu je deze tekst leest? Ben jij waar je lichaam is? Of ben je eigenlijk in je hoofd, denkend aan daar en straks? En misschien ben jij, net als ik nu, eigenlijk in twee tijdsruimtes tegelijk … een beetje hier, terwijl je dit berichtje leest, en een beetje daar, waar we elkaar straks wellicht gaan ontmoeten.

Wat zijn dit voor vragen en waar leiden ze toe? Ze zijn bedoeld om jou uit te dagen te gaan leven vanuit aanwezigheid, waarbij je de vrijheid zult ontdekken om de schepper te zijn van je eigen werkelijkheid.  

De sleutel om dat te kunnen ligt in het totaal aanwezig kunnen zijn in jouw drie Centra van Kracht: hoofd, hart en buik. En dat tegelijkertijd.

Wanneer je jezelf daar kunt voelen en verstaan, leiden jouw stappen je vanzelf op het juiste pad, zodat je steeds bent waar je wilt zijn. Dan verlies je ook geen energie meer aan het je verzetten tegen wat zich aandient, maar neem je het aan om er vervolgens creatief mee om te gaan. Het onvoorstelbaar mooie is dat je dan gaat ontdekken dat alles samen valt: jij, je omgeving, de mensen om je heen, de gebeurtenissen groot en klein.  

Hoe meer je in het hier en nu aanwezig kunt zijn, in alle drie jouw Centra van Kracht, hoe meer je kunt genieten van het moment. En dat is heerlijk, want alleen in het hier en nu kan het Universum jou alles geven waarnaar je verlangt. En dan is het wel fijn als er iemand ‘thuis’ is om het te ontvangen.  

In deze serie van drie workshops gaan we onze drie Centra van Kracht laten ontwaken en voeden en een aantal belangrijke stappen zetten om de kunst van aanwezigheid te ontdekken en ontwikkelen. Waar je ook bent op je pad, ik zie je graag.

Je schrijft je in voor drie workshops die samen een geheel vormen.

Wordt gehouden op:

  • Maandagmiddag: [199] Aanwezig zijn is een kunst (deel 1 van 3)
    Deel 1 van een serie van 3. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 200 en 201.
  • Dinsdagmiddag: [200] Aanwezig zijn is een kunst (deel 2 van 3)
    Deel 2 van een serie van 3. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 199 en 201.
  • Donderdagochtend: [201] Aanwezig zijn is een kunst (deel 3 van 3)
    Deel 3 van een serie van 3. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 200 en 201.


Over de docent

Wilka Zelders is een visionair kunstenares die voor het Eigentijds EcoZen Netwerk de energetische blauwdrukken (hologrammen) zichtbaar maakte van het Eigentijds Festival, Waddenlicht en ECOlonie. Daarnaast werkt zij al meer dan 25 jaar als energetisch mentor, healer en coach en is ze auteur van diverse boeken over Universele Levensenergie. Haar succesvolle Handboek Energetische Basiskennis is in het najaar van 2016 verschenen. Wilka’s kracht ligt in het verruimen van je bewustzijn, waarbij ze je ondersteunt om je dagelijkse werkelijkheid te transformeren, zodat je gaat leven vanuit je kracht en je bedoeling. Ze is een dromenwever, transformatiespecialist, regenboogkrijger en lichtwerker. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Wilka Zelders
Organisatie: 
Shadeshifters
Woonplaats: 
Haarlem
Telefoonnummer: 
023-5517055
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Wilka Zelders, Shadeshifter

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling