Bevrijd je Brein

Bevrijd je Brein
Bevrijd je Brein
Wilka Zelders, Shadeshifter
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Een workshop in drie delen, om je mind te bevrijden van ondermijnende gedachtes. We gaan onze relatie met ons briljante brein een stevige en liefdevolle upgrade geven om het daarna helder en vriendschappelijk te laten weten welke kant we wèl op willen met ons leven. Je ontvangt meer dan voldoende inspiratie om mee door te gaan in je verdere leven. 

Ontdek de magie van de mind Een warme vriendschap met je eigen mind, mentale lichaam of brein, zal je leven een stuk aangenamer maken en het gevoel van magie en geluk vergroten. In plaats van onze mind te dwingen om voortdurend op te letten, te analyseren (vooral wat er fout kan gaan of is gegaan) en te dwingen mogelijke mislukking, afgang en pijn te vermijden, zouden we het ook kunnen gaan waarderen, ontspannen, opfrissen en het leren zich open te stellen voor inspiratie. Pas dan gaat jouw brein echt voor je werken en ontdek je zijn magische mogelijkheden.

Jouw brein als vriend en navigator Het leven lijkt soms een zeer geavanceerd computerspel, waarbij je jouw route zelf moet zien te vinden en dan ook nog allerlei obstakels uit de weg moet ruimen. Het gave van je brein is dat het jou kan helpen om jouw unieke krachten en gereedschappen te verzamelen. En als jij helder bent over je bestemming, doet het niets liever dan jou daarheen te navigeren. Ben jij eraan toe om je mind opnieuw in te stellen of een upgrade te geven, dan is deze workshop helemaal voor jou.

Als voorbereiding op deze workshop zou je het door Wilka geschreven ‘Handboek Energetische Basiskennis – hoe energie voor jou werkt’ kunnen lezen. Verkrijgbaar in iedere boekwinkel.  

Er is niets heerlijkers dan te gaan vertrouwen op je eigen kracht en vermogen.

Je schrijft je in voor drie workshops die samen een geheel vormen.

Wordt gehouden op:

  • Donderdagochtend: [185] Bevrijd je Brein (deel 1 van 3)
    Deel 1 van een serie van 3. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 186 en 187.
  • Donderdagavond: [186] Bevrijd je Brein (deel 2 van 3)
    Deel 2 van een serie van 3. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 185 en 187.
  • Vrijdagmiddag: [187] Bevrijd je Brein (deel 3 van 3)
    Deel 3 van een serie van 3. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 185 en 186.


Over de docent

Wilka Zelders is auteur van diverse boeken over Universele Levensenergie, waaronder het Handboek Energetische Basiskennis en De Nieuwe Aarde-frequenties. Bovendien is ze een visionair kunstenares die voor het Eigentijds EcoZen Netwerk de energetische blauwdrukken (hologrammen) zichtbaar maakte van het Eigentijds Festival, Waddenlicht en Ecolonie. Daarnaast werkt zij al bijna 30 jaar als energetisch mentor, healer en coach en geeft ze les bij Sonnevelt Opleidingen voor de opleiding Energetisch Therapeut. Wilka’s benadering is - op een speelse manier - zowel bewustzijnsverruimend als bekrachtigend, zodat je ook in de praktijk van je dagelijks leven verder kunt met wat ze je aanreikt.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Wilka Zelders
Organisatie: 
Shadeshifters
Woonplaats: 
Haarlem
Telefoonnummer: 
06 40300273
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Wilka Zelders, Shadeshifter

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling