De Energetische Balans Club


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Transformeer je werkelijkheid
Transformeer je werkelijkheid
Wilka Zelders, Shadeshifter
Workshop, Mystiek

In een wereld waarin steeds meer chaos en spanning lijkt te heersen, is het handig om te weten hoe je zelf je energetische balans kunt vinden en onderhouden. Dit creëert niet alleen meer gezondheid en vrede in jezelf, maar ook in je omgeving en geeft bovendien meer ruimte aan al je relaties om te groeien en bloeien.

Creëer vitaliteit, flow en verrassingen in je leven
In deze serie van drie workshops gaan we op speelse wijze onze levensenergie balanceren. We brengen balans tussen hoofd, buik en hart, tussen linker en rechter hersenhelft, tussen geven en ontvangen, mannelijk en vrouwelijk, actie en overgave en nog veel meer. Energetische balans vraagt om én brengt afstemming op wat hier en nu aanwezig is. Vandaaruit bewegen maakt alles makkelijker en aangenamer. En dat brengt ons dan weer vitaliteit, flow en verrassingen.

Hoe energetische balans je leven beïnvloedt
Iedere stap die je zet, iedere communicatie, ieder uitreiken naar contact wordt aangedreven door energie. Zowel de kwaliteit als de lading van die energie hebben impact op de uitkomst die jij zult ervaren. Zoals ik altijd zeg “Wat jij in het Veld stopt, krijg je eruit terug.” Het is onmogelijk balans in je omgeving af te dwingen, maar in je eigen systeem heb je alle macht.

Succes met hoofd, hart en buik in balans
Zit je bijvoorbeeld teveel in je hoofd, dan heb je waarschijnlijk veel visie en ideeën, maar ondervind je ook weerstand vanuit de omgeving, omdat het niet in balans is met lekker (buik) en liefdevol (hart). En de mens komt in wezen alleen in beweging als we alledrie deze ingrediënten bij elkaar nemen. Door je eigen hoofd, buik en hart weer in balans te brengen, heb je positieve impact op je relatie(s) en projecten. 

Iedereen die energetische balans wil leren genereren en onderhouden, is welkom bij deze speelse Energetische Balans Club.

Je schrijft je in voor drie workshops die samen een geheel vormen.

Wordt gehouden op:

  • Maandagochtend: [182] De Energetische Balans Club (deel 1 van 3)
    Deel 1 van een serie van 3. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 183 en 184.
  • Maandagavond: [183] De Energetische Balans Club (deel 2 van 3)
    Deel 2 van een serie van 3. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 182 en 184.
  • Dinsdagmiddag: [184] De Energetische Balans Club (deel 3 van 3)
    Deel 3 van een serie van 3. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 182 en 183.


Over de docent

Wilka Zelders is auteur van diverse boeken over Universele Levensenergie, waaronder het Handboek Energetische Basiskennis en De Nieuwe Aarde-frequenties. Bovendien is ze een visionair kunstenares die voor het Eigentijds EcoZen Netwerk de energetische blauwdrukken (hologrammen) zichtbaar maakte van het Eigentijds Festival, Waddenlicht en Ecolonie. Daarnaast werkt zij al bijna 30 jaar als energetisch mentor, healer en coach en geeft ze les bij Sonnevelt Opleidingen voor de opleiding Energetisch Therapeut. Wilka's benadering is - op een speelse manier - zowel bewustzijnsverruimend als bekrachtigend, zodat je ook in de praktijk van je dagelijks leven verder kunt met wat ze je aanreikt.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Wilka Zelders
Organisatie: 
Shadeshifters
Woonplaats: 
Haarlem
Telefoonnummer: 
023-5517055
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Wilka Zelders, Shadeshifter

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling