Transformeer je werkelijkheid

Transformeer je werkelijkheid
Transformeer je werkelijkheid
Wilka Zelders, Shadeshifter
Workshop, Mystiek

We zien de wereld niet zoals hij is, maar zoals wij zijn. De bril waardoorheen jij kijkt, wordt gevormd door de staat van je eigen lichaam, gedachtes, emoties en bewustzijn. Hoe zou het zijn als je energie kunt gebruiken om die bril helder te houden en je bewustzijn wat op te rekken, zelfs als je niet begrijpt hoe?

In deze twee workshops gaan we werken met de holografische energiepatronen van de Whizzard Kaarten. Deze patronen werken in op onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele energielichamen, die samen onze ‘Bubble of Reality’ vormen. Door contact te maken met nieuwe, hoogfrequente energiepatronen, brengen we weer lucht en beweging terug in dat wat vervuild is of vast zit.  

We krijgen daarbij hulp van alchemistische elementale natuurkrachten die al het leven op deze planeet helpen vorm geven en ons op onze levensreis begeleiden. Zij creëerden speciaal voor de mens in deze tijd bepaalde holografische, hoogfrequente energiepatronen die ons kunnen helpen met meer gemak en plezier een ‘schone bril’ te creëren die ons een wereld vol liefde en mogelijkheden helpt zien.  

Eerst gaan we ontdekken hoe we ons perspectief kunnen veranderen, daarna gaan we met behulp van de Whizzard Kaarten kijken waar we uithangen in ons levenswiel en welk van onze vier lichamen toe is aan een upgrade. En daarna gaan we met behulp van klank en/of fysieke beweging de energie weer in beweging brengen, en afstemmen op een ander perspectief. We creëren nieuwe setpoints en transformeren daarmee het patroon van onze ‘werkelijkheid’.  

Deze vorm van ‘lichtwerk’ plaatst de wereld niet buiten jou, maar jezelf er midden in. ‘Verander de wereld, begin bij jezelf’ is hier bijna letterlijk van toepassing. Maar dan wel met speelsheid en gemak. Door samen te werken als groep, met elkaar en met de Deva’s van Lava, Myst, Bliksem, Stoom, Klei en Wervelwind zullen we een bijzondere ervaring hebben.

Je kunt deze twee workshops kunnen zowel apart van elkaar als allebei volgen.

Wordt gehouden op:

  • Donderdagavond: [202] Transformeer je werkelijkheid (deel 1 van 2)
    Deel 1 van een serie van 2. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 203.
  • Vrijdagmiddag: [203] Transformeer je werkelijkheid (deel 2 van 2)
    Deel 2 van een serie van 2. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 202.


Over de docent

Wilka Zelders is een visionair kunstenares die voor het Eigentijds EcoZen Netwerk de energetische blauwdrukken (hologrammen) zichtbaar maakte van het Eigentijds Festival, Waddenlicht en ECOlonie. Daarnaast werkt zij al meer dan 25 jaar als energetisch mentor, healer en coach en is ze auteur van diverse boeken over Universele Levensenergie. Haar succesvolle Handboek Energetische Basiskennis is in het najaar van 2016 verschenen. Wilka’s kracht ligt in het verruimen van je bewustzijn, waarbij ze je ondersteunt om je dagelijkse werkelijkheid te transformeren, zodat je gaat leven vanuit je kracht en je bedoeling. Ze is een dromenwever, transformatiespecialist, regenboogkrijger en lichtwerker.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Wilka Zelders
Organisatie: 
Shadeshifters
Woonplaats: 
Haarlem
Telefoonnummer: 
023-5517055
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Wilka Zelders, Shadeshifter

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling