Gemberpakking, relax!

Gemberpakking, relax!
Gemberpakking, relax!
Claire Piters, Intuïtieve Yoga en Helende Massage
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Ontspannen en opladen door een Gemberpakking. Een Gemberpakking is een warm compres, dat samen met een kruik op je onderrug (nieren) komt te liggen. Het compres wordt gemaakt door verse gember te laten trekken in zeer heet water.

We beginnen met zachte oefeningen in het gebied van de onderrug, dan volgt het gembercompres, en ga je, liggend onder een dekentje, genieten van de warmte en van de ontspanning met klank en klankschalen.  

De pakking is heerlijk verwarmend en tevens opladend en versterkend. Ze vindt bij Ecolonie vaak in de zomer plaats, en is ook dan heerlijk om te ontvangen!   Je leert hoe je ze thuis gemakkelijk zelf nog eens kunt herhalen.  

Respons van een deelnemer: Ik heb het ook als prettig ervaren en heb zondag, maandag de hele dag best veel dorst gehad. Bovendien bleef het gebied op de rug waar de pakking gezeten heeft nog heel lang ‘nagloeien’. Voor mijn gevoel ervaar ik de warmte nog steeds. En ik denk dat het ook wel zo is (leek me onmogelijk!) want ik heb vanavond een vriend van me laten voelen en hij kon het ook voelen dus is het niet alleen aan de binnenkant waarneembaar. Heel bijzonder! Jouw zang heeft naast de uitwerking van de pakking een diepe indruk op me gemaakt. Respons van andere deelnemers: Een yogadocente: ik heb veel geleerd die dag. Iemand die opstellingen geeft: Ik heb het als heel erg prettig ervaren gister. Heel warm en helend en zacht en licht.    

 

Over de docent

In mijn praktijk in Eijsden (en Bunde), vlakbij Maastricht, geef ik sinds 1996 wekelijkse lessen, en losse Workshops Intuïtieve Hatha Yoga. Tevens prettige diepgaande 3- en 4-daagse Yogaweekends = Mild Reinigen met smakelijke maaltijden. Op locatie in het land vinden regelmatig Workshops van 2,5 uur plaats. Ontwikkel jouw YIN: door verzachting, eenvoud, natuur, en leer je innerlijke stem te horen en verstaan!  

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Claire Piters
Woonplaats: 
Eijsden
Telefoonnummer: 
0434093856

Alle activiteiten van Claire Piters, Intuïtieve Yoga en Helende Massage

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling