Woensdag 14.00 - 15.00: Drumcirkel4


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Woensdag 14.00 - 15.00: Drumcirkel4
Eve Oevering en Mark Bresser, Oerakel
Overige activiteit, Persoonlijke ontwikkeling

Doe mee met een gesprek waar woorden niet meer nodig zijn. Een gesprek waarin ritme en klank de communicatie harmonieus overnemen. Waar aarde en mensheling elkaar ontmoeten in de hoorbare hartslag van dankbaarheid voor Gaia die het bestaan van drums mogelijk maakt.

Samen met mannen en vrouwen maken we een unieke reis van klanken, waarbij jij intuïtief een instrument bespeelt dat op dat moment bij jou past. Onder subtiele leiding stroomt de aandacht voor ieder individu naar een samensmelting in de harmonie van de groep. Dit is een heerlijke ervaring die zijn eigen verrassingen brengt aan de luisteraar en de speler. Intuïtieve dans en zang zijn welkom! De drumcirkel start met aandacht voor het wiel, daarna is er ruimte voor inbreng.

Er zijn drums te leen.

Locatie: Veld achter Strawhenge 

 

Alle activiteiten van Eve Oevering en Mark Bresser, Oerakel

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling