Drumcirkel

Per 1 januari 2018 zal de informatie over het festival op deze website geactualiseerd zijn, en is het mogelijk je in te schrijven voor Eigentijds Festival 2018. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Drumcirkel
Drumcirkel
Eve Oevering en Mark Bresser, Oerakel
Overige activiteit, Persoonlijke ontwikkeling

Doe mee met een gesprek waar woorden niet meer nodig zijn. Een gesprek waarin ritme en klank de communicatie harmonieus overnemen. Waar aarde en mensheling elkaar ontmoeten in de hoorbare hartslag van dankbaarheid voor Gaia die het bestaan van drums mogelijk maakt. Er zijn drums te leen.

Samen met mannen en vrouwen maken we een unieke reis van klanken, waarbij jij intuïtief een drum, ratel of ander klank instrument bespeelt dat op dat moment bij jou past. Onder subtiele leiding stroomt de aandacht voor ieder individu naar een samensmelting in de harmonie van de groep.

Dit is een heerlijke ervaring die elke keer zijn eigen verrassingen brengt aan de luisteraar en de speler. Intuitieve dans en zang zijn hierbij welkom! De drumcirkel start met aandacht voor het wiel, daarna is er ruimte voor inbreng.

De drumcirkel kan met intenties worden ingezet waarbij de helende en transformerende energieën gericht kunnen worden. Wij laten je graag kennismaken met onze drumfamilie. Deze drums kan je lenen en uitproberen als je geen eigen drum hebt. Onderzoek gerust welk geluid met jou resoneert.  

Woensdag 16.00 - 17.00 uur, Strawhenge 

 

Alle activiteiten van Eve Oevering en Mark Bresser, Oerakel

  • Drumcirkel — Overige activiteit , Persoonlijke ontwikkeling
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling