De Blote Voetendokter

De Blote Voetendokter
Saskia Nieboer, De Groene Zon
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Heb je een wondje, hoofdpijn, buikpijn, beginnende blaasontsteking, kortom, voel je je niet lekker? Vaak groeit de remedie om je heen in de vorm van een geneeskrachtig kruid. Deze wandeling / workshop is bedoeld om de werking van kruiden direct te ervaren. En in en rondom Ecolonie groeien heel veel kruiden!

In China liepen vroeger leken rond die allerlei eenvoudige klachten met middeltjes uit de natuur konden verhelpen, de blote voetendokters. In deze workshop word je zelf een beetje je eigen dokter. Heeft iemand een eenvoudige klacht dan kun je die wellicht verhelpen met hulp van de kruiden om je heen. Je krijgt ook een klein overzicht op papier zodat je het thuis nog eens na kunt lezen.

Wordt gehouden op:Over de docent

Toen ik als kind voor het eerst kennismaakte met kruiden had ik niet kunnen vermoeden dat zij mijn levenswerk zouden worden. Inmiddels ben ik al 40 jaar intensief met planten en bomen bezig. En nog steeds sta ik elke dag opnieuw versteld van hun immense geneeskracht en diepgaande vermogens op lichamelijk en psychisch gebied en geef ik die kennis met heel veel plezier en enthousiasme door. Maar het allermooiste is toch dat ze gewoon om ons heen groeien en dat ze al staan te wachten om te je helpen!

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Saskia Nieboer
Organisatie: 
Kruidenstudiecentrum De Groene Zon
Woonplaats: 
Groningen
Telefoonnummer: 
050-5491848
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Saskia Nieboer, De Groene Zon

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling