Intuïtieve Benadering van Kruiden en Planten

In 2021 wordt het Eigentijds Festival gehouden op Ecolonie van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli. De inhoud op deze website is op dit moment verouderd. Begin 2021 wordt deze geupdate, inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2021. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
 
Intuïtieve Benadering van Kruiden en Planten
Marry Foelkel, Marrys educatie en kruiden
Workshop, Duurzaamheid

Kruiden en planten kunnen intuitief worden gekozen door de mens. Kijk maar eens in de tuin of keukenkastje, vaak kiezen we de planten/kruiden die goed voor ons zijn, terwijl we ons daar helemaal niet bewust van zijn.  

Heeft u er wel eens bij stilgestaan waarom er in uw tuin een bepaalde kleur aan bloemen de boventoon hebben en waarom u valt op bepaalde planten of bloemen, die in de tuin of onze omgeving voorkomen? Een plant die ons triggert kan een bijzondere, persoonlijke boodschap voor ons hebben.

Marry helpt u om deze intuitie wat bewuster te beleven.

Over de docent

Tuinderdochter Marry Foelkel, opgegroeid tussen het groen, kwam tijdens een reis door Canada bij toeval in contact met een Indiaanse kruidenvrouw. Die leerde haar hoe ze medicinale thee kon maken, speciaal bedoeld om zieke mensen snel op krachten te brengen. Voornamelijk door deze ervaring ontstond haar belangstelling voor de toepassing van kruiden en de medicinale eigenschappen van planten. Terug in Nederland gaf ze haar ervaringen een stevige theoretische basis door de opleidingen tot dieetkok, maatschappelijk werk en orthomoleculaire voedingsleer te volgen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Marry Foelkel
Organisatie: 
Marrys educatie en kruiden
Woonplaats: 
Beekbergen
Telefoonnummer: 
0555061391
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Marry Foelkel, Marrys educatie en kruiden

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling