Kruiden & Multi-Resistente Bacteriën

Kruiden & Multi-Resistente Bacteriën
Marry Foelkel, Marrys educatie en kruiden
Workshop, Duurzaamheid

Natuurlijke antibiotica - zo oud als de wereld. Steeds meer bacterieën blijken resistent te zijn tegen synthetische antibiotica met alle risicos van dien. Dat betekent dat we weer terug moeten grijpen op de oude kennis. Ook in de oudheid werd er gebruik gemaakt van anti-bacteriële, anti-virale en anti-micotische kruiden. 

De belangrijkste tip om de barrières van je immuunsysteem te versterken en in topconditie te houden is voldoende, gezond, gevarieerd en uitgebalanceerd eten. 

Wordt gehouden op:Over de docent

Tuinderdochter Marry Foelkel, opgegroeid tussen het groen, kwam tijdens een reis door Canada bij toeval in contact met een Indiaanse kruidenvrouw. Die leerde haar hoe ze medicinale thee kon maken, speciaal bedoeld om zieke mensen snel op krachten te brengen. Voornamelijk door deze ervaring ontstond haar belangstelling voor de toepassing van kruiden en de medicinale eigenschappen van planten. Terug in Nederland gaf ze haar ervaringen een stevige theoretische basis door de opleidingen tot dieetkok, maatschappelijk werk en orthomoleculaire voedingsleer te volgen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Marry Foelkel
Organisatie: 
Marrys educatie en kruiden
Woonplaats: 
Beekbergen
Telefoonnummer: 
055-5061391
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Marry Foelkel, Marrys educatie en kruiden

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling