Kaarten van Stille Kracht


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Kaarten van Stille Kracht
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Workshop, Mystiek

Deze workshop staat in het teken van een wereldwijd uniek orakeldeck. De mooi geïllustreerde kaarten en handleiding behandelen 33 waardevolle lessen voor het verkrijgen van Innerlijke Kracht. Als rode draad loopt de mystiek en toepassing van de helende Indonesische Stille Kracht.

Nooit eerder is op deze wijze een instrument over de Stille Kracht ontworpen om jezelf in harmonie te brengen met je Innerlijke Kracht.

Ervaring in het energiewerk van de Indonesische natuurvolkeren of in het werken met dit orakeldeck is niet nodig. In deze workshop krijg je uit eerste hand achtergrondinformatie over de inhoud van de kaarten. Je leert te werken met het orakelsysteem, en je oefent met het intuïtief duiden van een reading voor jezelf en anderen. De workshop is ook toegankelijk voor wie geen Aliran Tenaga Dalam orakeldeck heeft gekocht.

Deze unieke orakeldecks "Aliran Tenaga Dalam - Kaarten van Stille Kracht" zijn vervaardigd door Stichting Aliran Tenaga Dalam. De kaarten en handleiding zijn samengebracht in handgemaakte stoffen omslag etuis met Indonesische prints. De orakeldecks zijn ter plaatse te koop.

Behalve deelname aan de workshop kan ook apart worden ingeschreven op een reading a.d.h.v. deze kaarten. De readingen worden gegeven door de schrijfster en illustratrice van dit orakeldeck Ivonne Kreule.

Wordt gehouden op:Over de docent

Rich Eduard - Grondlegger en voorzitter van Stichting Aliran Tenaga Dalam. Meer dan twintig jaar deelt hij de cultuur van zijn Javaanse voorouders. Met veelzijdige kennis en bevlogenheid past hij zijn ervaring toe in workshops, healingsessies, lezingen, individuele begeleidingstrajecten, in binnen- en buitenland. Rich brengt de tradities die lang verborgen zijn gebleven op sprekende wijze tot leven en geeft daarmee zelf het voorbeeld van Tenaga Dalam,  Innerlijke Kracht.  

Josephine van Elten - Zeer ervaren energiewerker en ibu pijit. Ze heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen en in het vormgeven van ceremoniën. Gediplomeerd als schilderdocent en kunstzinnig dynamisch counselor is Josephine veelzijdig en creatief. Bovendien is zij geroemd om haar kunde op het gebied van de Indische keuken. Josephine verstaat de kunst je op weg te helpen door zowel aanwezig te zijn als te laten gaan.  

Cleo Tjitrodipo - Een gecertificeerde massagetherapeut en docent met meer dan 10 jaar ervaring in massage en lichaamswerk. Masseren is Cleo met de paplepel ingegoten. Hij groeide op in de culturele smeltkroes van Suriname, in de Javaanse traditie van Kejawen. Hierin komen islamitische (soefi) invloeden en animistische, hindoe- en boeddhistische elementen samen. Met de combinatie van deskundige expertise en zijn fijn besnaard innerlijk weten helpt Cleo mensen herinneren wat ieder van ons diep van binnen weet.  

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Rich Eduard
Organisatie: 
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Woonplaats: 
Arnhem
Telefoonnummer: 
0629247113
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Stichting Aliran Tenaga Dalam

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling