Kaarten van Stille Kracht

Kaarten van Stille Kracht
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Workshop, Mystiek

Deze workshop staat in het teken van een wereldwijd uniek orakeldeck. De mooi geïllustreerde kaarten en handleiding behandelen 33 waardevolle lessen voor het verkrijgen van Innerlijke Kracht. Als rode draad loopt de mystiek en toepassing van de helende Indonesische Stille Kracht.

Nooit eerder is op deze wijze een instrument over de Stille Kracht ontworpen om jezelf in harmonie te brengen met je Innerlijke Kracht.

Ervaring in het energiewerk van de Indonesische natuurvolkeren of in het werken met dit orakeldeck is niet nodig. In deze workshop krijg je uit eerste hand achtergrondinformatie over de inhoud van de kaarten. Je leert te werken met het orakelsysteem, en je oefent met het intuïtief duiden van een reading voor jezelf en anderen. De workshop is ook toegankelijk voor wie geen Aliran Tenaga Dalam orakeldeck heeft gekocht.

Deze unieke orakeldecks "Aliran Tenaga Dalam - Kaarten van Stille Kracht" zijn vervaardigd door Stichting Aliran Tenaga Dalam. De kaarten en handleiding zijn samengebracht in handgemaakte stoffen omslag etuis met Indonesische prints. De orakeldecks zijn ter plaatse te koop.

Behalve deelname aan de workshop kan ook apart worden ingeschreven op een reading a.d.h.v. deze kaarten. De readingen worden gegeven door de schrijfster en illustratrice van dit orakeldeck Ivonne Kreule.

Over de docent

Voorzitter en grondlegger van Stichting Aliran Tenaga Dalam is Rich Eduard (Ries de Tenaga). Meer dan twintig jaar deelt hij de cultuur van zijn Javaanse voorouders. Met veelzijdige kennis en bevlogenheid past hij zijn ervaring toe in workshops, healingsessies, lezingen, individuele begeleidingstrajecten, in binnen- en buitenland. Rich brengt de tradities die lang verborgen zijn gebleven op sprekende wijze tot leven en geeft daarmee zelf het voorbeeld van Tenaga Dalam, Innerlijke Kracht.  

Josephine van Elten is een zeer ervaren energiewerker en ibu pijit. Ze heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen en in het vormgeven van ceremoniën. Gediplomeerd als schilderdocent en kunstzinnig dynamisch counselor is Josephine veelzijdig en creatief. Bovendien is zij geroemd om haar kunde op het gebied van de Indische keuken. Josephine verstaat de kunst je op weg te helpen door zowel aanwezig te zijn als te laten gaan.  

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Ries de Tenaga
Organisatie: 
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Woonplaats: 
Arnhem
Telefoonnummer: 
0629247113
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Stichting Aliran Tenaga Dalam

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling