Kaarten van Stille Kracht

Kaarten van Stille Kracht
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Workshop, Mystiek

Deze workshop staat in het teken van een wereldwijd uniek orakeldeck. De mooi geïllustreerde kaarten en handleiding behandelen 33 waardevolle lessen voor het verkrijgen van Innerlijke Kracht. Als rode draad loopt de mystiek en toepassing van de helende Indonesische Stille Kracht.

Nooit eerder is op deze wijze een instrument over de Stille Kracht ontworpen om jezelf in harmonie te brengen met je Innerlijke Kracht.

Ervaring in het energiewerk van de Indonesische natuurvolkeren of in het werken met dit orakeldeck is niet nodig. In deze workshop krijg je uit eerste hand achtergrondinformatie over de inhoud van de kaarten. Je leert te werken met het orakelsysteem, en je oefent met het intuïtief duiden van een reading voor jezelf en anderen. De workshop is ook toegankelijk voor wie geen Aliran Tenaga Dalam orakeldeck heeft gekocht.

Deze unieke orakeldecks "Aliran Tenaga Dalam - Kaarten van Stille Kracht" zijn vervaardigd door Stichting Aliran Tenaga Dalam. De kaarten en handleiding zijn samengebracht in handgemaakte stoffen omslag etuis met Indonesische prints. De orakeldecks zijn ter plaatse te koop.

Behalve deelname aan de workshop kan ook apart worden ingeschreven op een reading a.d.h.v. deze kaarten. De readingen worden gegeven door de schrijfster en illustratrice van dit orakeldeck Ivonne Kreule.

Wordt gehouden op:Over de docent

Voorzitter en grondlegger van Stichting Aliran Tenaga Dalam is Rich Eduard (Ries de Tenaga). Meer dan twintig jaar deelt hij het energiewerk van zijn Indonesische voorouders. Met veelzijdige kennis en bevlogenheid past hij zijn ervaring toe in healingsessies, workshops, lezingen en coachingtrajecten, in binnen- en buitenland. Stichting Aliran Tenaga Dalam ondersteunt je bij het opbouwen van Innerlijke Kracht voor meer stabiliteit en gezondheid, toegespitst op jouw unieke situatie en mogelijkheden. Ze maakt daarbij gebruik van de waardevolle helende eigenschappen van Javaans energiewerk en natuurmystiek van Indonesisch animisme. Altijd met respect voor de tradities, toegankelijk gemaakt voor het Hier en Nu.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Ries de Tenaga
Organisatie: 
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Woonplaats: 
Arnhem
Telefoonnummer: 
0629247113
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Stichting Aliran Tenaga Dalam

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling