Chariklo, Spinning Grace, Kunst van Gedaante verwisselen, Passie en Verduren

In 2021 wordt het Eigentijds Festival gehouden op Ecolonie van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli. De inhoud op deze website is op dit moment verouderd. Begin 2021 wordt deze geupdate, inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2021. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
 
Chariklo, Spinning Grace, Kunst van Gedaante verwisselen, Passie en Verduren
Anneke Wittermans, Diadans
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

De vraag: welk gedane wil jij en ik wissen, en welk unieke vermogen weten jij en ik aan te spreken om nu te ontplooien? Dit komt in deze consulten aan bod.
Chariklo-Spinning Grace heeft het vermogen een innerlijke heilige tempel te formeren, die ons hoedt en beschermt zodat we naar binnen kijken en onszelf kunnen helen en transformeren. Zij initieert ons om de uitzonderlijke unieke individuele vermogens te bevrijden. Zij wekt ons unieke talent. Zij verstaat het vermogen om van gedaante te wisselen en het gedane te wissen. Juist nu krijgen we een kans om te veranderen.

Over de behandelaar

Al 33 jaar gaat Anneke Wittermans ervanuit dat mensen op hun eigen benen kunnen staan. Dansen vraagt zelf te staan. Eigen verworven inzichten en besluiten blijken vaak relevant en uitvoerbaar. Meestal is Anneke een katalysator in het proces, zij zet de eigen ontwikkelingsgang duurzaam in beweging. Zij opent nieuwe gezichtspunten,geeft taal en klank aan anders onbespreekbare processen. Met humor, compassie, en een heldere kijk brengt zij speels en levendig licht in de situatie. Op integere wijze biedt zij een beschermde ruimte waarin de cliënt zelf tot inzichten komt, of besluiten neemt.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Anneke Wittermans
Organisatie: 
Diadans
Woonplaats: 
Epe
Telefoonnummer: 
0578 - 610161
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Anneke Wittermans, Diadans

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling