Flirten, hoe doe je dat en WAT DAN


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Flirten, hoe doe je dat en WAT DAN
Anneke Wittermans, Diadans
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

Op vrijersvoeten is opwindend en geeft vuur aan je leven. Flirten is voorzichtig een balletje opgooien, een oogje hebben op, leven in de brouwerij brengen. Luister naar je grens, neem de tijd om je lichaam en dat van de ander eindeloos te verkennen,zintuigen te verfijnen, lichaamssappen te laten spelen, zodat, wanneer je echt klaar bent voor een verbinding, je daar zelf voor kunt kiezen. Vrijwillig, in overgave, in fijne afstemming, jezelf en de ander respecteren , de grenzen aangeven en de ruimte nemen voor je eigen timing.

Raar dat jij en ik, zonder kennis over het lichaam onszelf overleveren in de handen van een ander, die ook niet is ingewijd. Luister naar de grens, neem de tijd en verken je lichaam en dat van de ander eindeloos. Verfijn de zintuigen, laat lichaamssappen spelen, eer de genitaliën. Wees super kieskeurig met wie je je inlaat voor de coïtus, welke een heilige ruimte is , waar een andere dimensie woont, die zich toont als het klopt.

Over de behandelaar

Al 33 jaar gaat Anneke Wittermans ervanuit dat mensen op hun eigen benen kunnen staan. Dansen vraagt zelf te staan. Eigen verworven inzichten en besluiten blijken vaak relevant en uitvoerbaar. Meestal is Anneke een katalysator in het proces, zij zet de eigen ontwikkelingsgang duurzaam in beweging. Zij opent nieuwe gezichtspunten,geeft taal en klank aan anders onbespreekbare processen. Met humor, compassie, en een heldere kijk brengt zij speels en levendig licht in de situatie. Op integere wijze biedt zij een beschermde ruimte waarin de cliënt zelf tot inzichten komt, of besluiten neemt.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Anneke Wittermans
Organisatie: 
Diadans
Woonplaats: 
Epe
Telefoonnummer: 
0578 - 610161
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Anneke Wittermans, Diadans

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling