Zondag 15.30 - 16.30 uur Biodanza: Dans in de flow van liefde.

Per 1 januari 2018 zal de informatie over het festival op deze website geactualiseerd zijn, en is het mogelijk je in te schrijven voor Eigentijds Festival 2018. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Zondag 15.30 - 16.30 uur Biodanza: Dans in de flow van liefde.
Zondag 15.30 - 16.30 uur Biodanza: Dans in de flow van liefde.
Vereniging Biodanza Nederland
Overige activiteit
Ook dit jaar kun je het festival weer dansend beginnen. Lekker soepel in beweging komen met veel vreugde, stroming en een speelse levendigheid. Met ontmoeten van oude bekenden en nieuwe deelnemers geeft je een heerlijke start van het festival. Biodanza is de dans van het leven en het is een echte heart-opener. Brenda en Pauline nemen je mee in deze dans flow van liefde.

Tijd: 15.30 - 16.30 uur
Locatie: Strawhenge

Over de docenten

Wij zijn de VBN, de Vereniging van Biodanzadocenten in Nederland. In tweetallen komen we Biodanzaworkshops geven. Biodanza is een dansvom die zorgt dat je op een levenslustige, voedende manier contact maakt met je eigen natuur en die om je heen. De sleutel daarbij is je eigen organische beweging op muziek waardoor je vitaliteit, creativiteit, je affectiviteit, seksualiteit en vermogen tot transcendentie worden aangewakkert. Tijdens de workshop dans je vrij, met zijn 2-en  en met de hele groep. Op de website www.biodanza.nl kun je al met docenten van wekelijkse groepen in Nederland kennismaken. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Brenda van Broekhoven en Pauline Strijbis

Alle activiteiten van Vereniging Biodanza Nederland

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling