'Ontwerp' je persoonlijke natuurlijk parfum

'Ontwerp' je persoonlijke natuurlijk parfum
Jeltje Scholte
Workshop, Duurzaamheid

Ben je op zoek naar een persoonlijk, natuurlijk parfum en kan een luchtje uit de winkel je niet verleiden? In deze workshop creëer je je eigen persoonlijke parfum, van zuivere etherische oliën.

Deze oliën zijn o.a. afkomstig van bloemen, hars, wortels en zaden. Kortom, helemaal natuurlijk. Je kunt een parfumolie maken of een parfum op alcoholbasis. Maak je liever een aftershave? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. 

Programma: Uitleg over de opbouw van een parfum.
Om er even in te komen start je het een huisparfum waarna je helemaal los kunt gaan met je eigen persoonlijke parfum (ook voor heren). 

Er wordt een eigen bijdrage van €7,50 gevraagd voor de ingrediënten. 

Wordt gehouden op:Over de docent

Als kind was ik al bezig met het plukken en drogen van allerlei kruiden en wilde planten. Later kocht ik veel kruidenboeken en ging ik allerlei kruidenmiddelen zelf maken. Ik volgde verschillende kruidenopleidingen, een aromatherapieopleiding, een docentenopleiding en veel meer.  Ik ontdekte steeds meer dingen die je eenvoudig of minder eenvoudig zelf kunt maken van natuurlijke of gerecyclede materialen. Dat moest iedereen weten vond ik dus ik ging workshops geven. Nog regelmatig ontdek ik weer nieuwe dingen die ik verwerk in nieuwe workshops over aromatherapie, kruiden of papier scheppen.  

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jeltje Scholte
Woonplaats: 
Dwingeloo
Telefoonnummer: 
0634647420
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jeltje Scholte

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling