Maak je eigen natuurlijke parfum

Maak je eigen natuurlijke parfum
Jeltje Scholte
Workshop, Duurzaamheid

Ben je op zoek naar een persoonlijk, natuurlijk parfum en kan een luchtje uit de winkel je niet bekoren? Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag met natuurlijke ingrediënten en creëer je een uniek parfum.

Eerst bedenk je voor welke gelegenheid of tijdstip van de dag het parfum is bedoeld. Je leert over onder- basis- en boventonen. Je begint rustig met het maken van een huisparfum. Daarna is het mengen geblazen om aan het eind van de workshop met een heerlijk, persoonlijk parfum te vertrekken. 

Deze oliën zijn o.a. afkomstig van bloemen, hars, wortels en zaden. Kortom, helemaal natuurlijk. Je kunt een parfumolie maken of een parfum op alcoholbasis. Maak je liever een aftershave? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. 

Er wordt een eigen bijdrage van €7,50 gevraagd voor de ingrediënten. 

Wordt gehouden op:

  • Zondagavond: [085] Maak je eigen natuurlijke parfum
    Eigen bijdrage


Over de docent

Als kind was ik al bezig met het plukken en drogen van allerlei kruiden en wilde planten. Later kocht ik veel kruidenboeken en ging ik allerlei kruidenmiddelen zelf maken. Ik volgde verschillende kruidenopleidingen, een aromatherapieopleiding, een docentenopleiding en veel meer.  Ik ontdekte steeds meer dingen die je eenvoudig of minder eenvoudig zelf kunt maken van natuurlijke of gerecyclede materialen. Dat moest iedereen weten vond ik dus ik ging workshops geven. Nog regelmatig ontdek ik weer nieuwe dingen die ik verwerk in nieuwe workshops over aromatherapie, kruiden of papier scheppen. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jeltje Scholte
Woonplaats: 
Dwingeloo
Telefoonnummer: 
0634647420
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jeltje Scholte

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling