Aromatherapie: Massageolie


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Aromatherapie: Massageolie
Jeltje Scholte
Workshop, Duurzaamheid

Tijdens deze workshop leer je hoe zelf een massageolie kunt maken. Door het gebruik van etherische olie in de massageolie kun je een massage meer ontspannend of juist activerend maken. Daarnaast kun je het zelfhelend vermogen ondersteunen, werken aan een betere gezondheid en specifieke klachten verminderen.

De workshop bestaat uit:

  • Korte inleiding in de aromatherapie
  • Uitleg welke olie bij welke massage
  • Je maakt een eigen massageolie
  • en leert een handmassage geven

Er wordt een eigen bijdrage gevraagd voor de ingrediënten van € 5,00

Wordt gehouden op:Over de docent

Als kind was ik al bezig met het plukken en drogen van allerlei kruiden en wilde planten. Later kocht ik veel kruidenboeken en ging ik allerlei kruidenmiddelen zelf maken. Ik volgde verschillende kruidenopleidingen, een aromatherapieopleiding, een docentenopleiding en veel meer.  Ik ontdekte steeds meer dingen die je eenvoudig of minder eenvoudig zelf kunt maken van natuurlijke of gerecyclede materialen. Dat moest iedereen weten vond ik dus ik ging workshops geven. Nog regelmatig ontdek ik weer nieuwe dingen die ik verwerk in nieuwe workshops over aromatherapie, kruiden of papier scheppen. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jeltje Scholte
Woonplaats: 
Dwingeloo
Telefoonnummer: 
06-34647420
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jeltje Scholte

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling