Indonesisch energiewerk


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Indonesisch energiewerk
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Individuele behandeling, Mystiek

Een consult Indonesisch energiewerk ondersteunt je bij het opbouwen van Innerlijke Kracht, voor meer stabiliteit en gezondheid in jouw unieke situatie.   

Bij deze healing wordt uitgegaan van jouw vraag. Daarbij wordt er afgestemd op je energiebalans. Wanneer je te veel verzwarende of belemmerende energie bij je draagt, wordt gekeken naar de oorzaak van de disharmonie en wordt je energieveld gezuiverd. Je krijgt inzicht in je situatie en in je eigen mogelijkheden om je situatie gezond te houden. Je krijgt handvatten hoe je goed geaard kunt blijven. De healing wordt altijd op maat toegepast.

Op dit individuele healingconsult kan tijdens het festival worden ingeschreven. 

Over de behandelaar

Rich Eduard - Grondlegger en voorzitter van Stichting Aliran Tenaga Dalam. Meer dan twintig jaar deelt hij de cultuur van zijn Javaanse voorouders. Met veelzijdige kennis en bevlogenheid past hij zijn ervaring toe in workshops, healingsessies, lezingen, individuele begeleidingstrajecten, in binnen- en buitenland. Rich brengt de tradities die lang verborgen zijn gebleven op sprekende wijze tot leven en geeft daarmee zelf het voorbeeld van Tenaga Dalam,  Innerlijke Kracht.  

Josephine van Elten - Zeer ervaren energiewerker en ibu pijit. Ze heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen en in het vormgeven van ceremoniën. Gediplomeerd als schilderdocent en kunstzinnig dynamisch counselor is Josephine veelzijdig en creatief. Bovendien is zij geroemd om haar kunde op het gebied van de Indische keuken. Josephine verstaat de kunst je op weg te helpen door zowel aanwezig te zijn als te laten gaan.  

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Rich Eduard
Organisatie: 
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Woonplaats: 
Arnhem
Telefoonnummer: 
06-29247113
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Stichting Aliran Tenaga Dalam

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling