Indonesisch energiewerk

Indonesisch energiewerk
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Individuele behandeling, Mystiek

Een consult Indonesisch energiewerk ondersteunt je bij het opbouwen van Innerlijke Kracht, voor meer stabiliteit en gezondheid in jouw unieke situatie.   

Bij deze healing wordt uitgegaan van jouw vraag. Daarbij wordt er afgestemd op je energiebalans. Wanneer je te veel verzwarende of belemmerende energie bij je draagt, wordt gekeken naar de oorzaak van de disharmonie en wordt je energieveld gezuiverd. Je krijgt inzicht in je situatie en in je eigen mogelijkheden om je situatie gezond te houden. Je krijgt handvatten hoe je goed geaard kunt blijven. De healing wordt altijd op maat toegepast.

Op dit individuele healingconsult kan tijdens het festival worden ingeschreven. 

Over de behandelaar

Voorzitter en grondlegger van Stichting Aliran Tenaga Dalam is Rich Eduard (Ries de Tenaga). Meer dan twintig jaar deelt hij het energiewerk van zijn Indonesische voorouders. Met veelzijdige kennis en bevlogenheid past hij zijn ervaring toe in healingsessies, workshops, lezingen en coachingtrajecten, in binnen- en buitenland. Stichting Aliran Tenaga Dalam ondersteunt je bij het opbouwen van Innerlijke Kracht voor meer stabiliteit en gezondheid, toegespitst op jouw unieke situatie en mogelijkheden. Ze maakt daarbij gebruik van de waardevolle helende eigenschappen van Javaans energiewerk en natuurmystiek van Indonesisch animisme. Altijd met respect voor de tradities, toegankelijk gemaakt voor het Hier en Nu.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Ries de Tenaga
Organisatie: 
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Woonplaats: 
Arnhem
Telefoonnummer: 
06-29247113
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Stichting Aliran Tenaga Dalam

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling