Handlezen / Natuurorakel

Handlezen / Natuurorakel
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Individuele behandeling, Mystiek

Een handlezing geeft je informatie over wie jij bent en waar je Nu in je leven staat. Het geeft je advies over wat je kunt doen om het beste van jezelf tot uitdrukking te brengen in je huidige situatie. In deze handlezing wordt niet naar de lijnen in je hand gekeken; het energieveld van je hand wordt gezien.

In dit energieveld ligt informatie besloten over de wezenlijke essentie van jou. Ook informatie over ervaringen, verlangens en ideeën over jezelf is er in waarneembaar. Het bevat bovendien de afdruk van ideeën en ervaringen uit de familiegeschiedenis, vanuit de maatschappij en van het culturele collectief. In de natuur kun je dit veld van informatie ook weerspiegeld zien. Wanneer jij je voelt aangetrokken tot een boom, een bloem, een steen of stuk hout, kun je hier een instrument van maken voor inzicht en ondersteuning. Tijdens deze mooie handlezing zul je ervaren hoe dat werkt. Je krijgt er antwoord op jouw vragen, en inzicht in je situatie. 

Op dit individuele consult kan tijdens het festival worden ingeschreven. 

Over de behandelaar

Voorzitter en grondlegger van Stichting Aliran Tenaga Dalam is Rich Eduard (Ries de Tenaga). Meer dan twintig jaar deelt hij het energiewerk van zijn Indonesische voorouders. Met veelzijdige kennis en bevlogenheid past hij zijn ervaring toe in healingsessies, workshops, lezingen en coachingtrajecten, in binnen- en buitenland. Stichting Aliran Tenaga Dalam ondersteunt je bij het opbouwen van Innerlijke Kracht voor meer stabiliteit en gezondheid, toegespitst op jouw unieke situatie en mogelijkheden. Ze maakt daarbij gebruik van de waardevolle helende eigenschappen van Javaans energiewerk en natuurmystiek van Indonesisch animisme. Altijd met respect voor de tradities, toegankelijk gemaakt voor het Hier en Nu.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Ries de Tenaga
Organisatie: 
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Woonplaats: 
Arnhem
Telefoonnummer: 
06-29247113
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Stichting Aliran Tenaga Dalam

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling