Handlezen / Natuurorakel


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Handlezen / Natuurorakel
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Individuele behandeling, Mystiek

Een handlezing geeft je informatie over wie jij bent en waar je Nu in je leven staat. Het geeft je advies over wat je kunt doen om het beste van jezelf tot uitdrukking te brengen in je huidige situatie. In deze handlezing wordt niet naar de lijnen in je hand gekeken; het energieveld van je hand wordt gezien.

In dit energieveld ligt informatie besloten over de wezenlijke essentie van jou. Ook informatie over ervaringen, verlangens en ideeën over jezelf is er in waarneembaar. Het bevat bovendien de afdruk van ideeën en ervaringen uit de familiegeschiedenis, vanuit de maatschappij en van het culturele collectief. In de natuur kun je dit veld van informatie ook weerspiegeld zien. Wanneer jij je voelt aangetrokken tot een boom, een bloem, een steen of stuk hout, kun je hier een instrument van maken voor inzicht en ondersteuning. Tijdens deze mooie handlezing zul je ervaren hoe dat werkt. Je krijgt er antwoord op jouw vragen, en inzicht in je situatie. 

Op dit individuele consult kan tijdens het festival worden ingeschreven. 

Over de behandelaar

Rich Eduard - Grondlegger en voorzitter van Stichting Aliran Tenaga Dalam. Meer dan twintig jaar deelt hij de cultuur van zijn Javaanse voorouders. Met veelzijdige kennis en bevlogenheid past hij zijn ervaring toe in workshops, healingsessies, lezingen, individuele begeleidingstrajecten, in binnen- en buitenland. Rich brengt de tradities die lang verborgen zijn gebleven op sprekende wijze tot leven en geeft daarmee zelf het voorbeeld van Tenaga Dalam,  Innerlijke Kracht.  

Josephine van Elten - Zeer ervaren energiewerker en ibu pijit. Ze heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen en in het vormgeven van ceremoniën. Gediplomeerd als schilderdocent en kunstzinnig dynamisch counselor is Josephine veelzijdig en creatief. Bovendien is zij geroemd om haar kunde op het gebied van de Indische keuken. Josephine verstaat de kunst je op weg te helpen door zowel aanwezig te zijn als te laten gaan.  

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Rich Eduard
Organisatie: 
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Woonplaats: 
Arnhem
Telefoonnummer: 
06-29247113
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Stichting Aliran Tenaga Dalam

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling