Handlezen / Natuurorakel

Handlezen / Natuurorakel
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Individuele behandeling, Mystiek

Een handlezing geeft je informatie over wie jij bent en waar je Nu in je leven staat. Het geeft je advies over wat je kunt doen om het beste van jezelf tot uitdrukking te brengen in je huidige situatie. In deze handlezing wordt niet naar de lijnen in je hand gekeken; het energieveld van je hand wordt gezien.

In dit energieveld ligt informatie besloten over de wezenlijke essentie van jou. Ook informatie over ervaringen, verlangens en ideeën over jezelf is er in waarneembaar. Het bevat bovendien de afdruk van ideeën en ervaringen uit de familiegeschiedenis, vanuit de maatschappij en van het culturele collectief. In de natuur kun je dit veld van informatie ook weerspiegeld zien. Wanneer jij je voelt aangetrokken tot een boom, een bloem, een steen of stuk hout, kun je hier een instrument van maken voor inzicht en ondersteuning. Tijdens deze mooie handlezing zul je ervaren hoe dat werkt. Je krijgt er antwoord op jouw vragen, en inzicht in je situatie. 

Op dit individuele consult kan tijdens het festival worden ingeschreven. 

Over de behandelaar

Rich Eduard de Tenaga heeft ruim 30 jaar ervaring in het delen van het Energiewerk van zijn Javaanse voorouders (West- & Midden-Java ). Op een educatieve en creatieve manier combineert Rich het oeroude Indonesisch animisme met het traditionele Javaanse energiewerk (ilmu kebatinan). Als grondlegger van de Aliran Tenaga Dalam (de stroming van innerlijke kracht) organiseert hij diverse educatieve programma's in binnen- en buitenland. Rich is voorzitter van Stichting Aliran Tenaga Dalam, een organisatie die het immaterieel erfgoed van Java bewaakt en deelt. De natuur en alles wat zich in de natuur bevind is zijn inspiratiebron van kennis. Zijn motto is dan ook "(her)ontdek de natuur in jezelf". 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Rich Eduard
Organisatie: 
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Woonplaats: 
Arnhem
Telefoonnummer: 
06-29247113
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Stichting Aliran Tenaga Dalam

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling