Kaarten van Stille Kracht - consult

Kaarten van Stille Kracht - consult
Kaarten van Stille Kracht - consult
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Individuele behandeling, Mystiek

Wil je dieper ingaan op jouw situatie of twijfel je over een bepaalde keuze die je moet maken? Tijdens dit consult met de Kaarten van Stille Kracht ga je naar de kern van je situatie. De schrijfster en illustratrice van dit orakeldeck duidt de kaartlegging met je.  

Stichting Aliran Tenaga Dalam heeft  33 thema's uit het Indonesisch energiewerk vormgegeven in een uniek orakeldeck over de tradities voor gezondheid en innerlijke kracht. De Kaarten hebben prachtige illustraties; in de handleiding vind je helder beschreven achtergrondinformatie en inspirerende toepassingen voor jouw dagelijks leven, dankzij de universele wijsheden die ermee verbonden zijn. Het geheel is samengebracht in een mooie handgemaakte stoffen omslag met Indonesische prints.

Op het Eigentijds Festival kun je deelnemen aan de workshop over dit unieke orakeldeck, en je eigen exemplaar kopen bij Stichting Aliran Tenaga Dalam. In het individueel consult geeft de schrijfster en illustratrice je inzicht in je situatie en advies over hoe jij het beste in jezelf tot uitdrukking kunt brengen. Altijd praktisch toepasbaar, op maat, en met een fijngevoelige insteek. Let op: Voor dit consult plan je ter plaatse een afspraak, je kunt hierop niet van te voren inschrijven.

Over de behandelaar

Voorzitter en grondlegger van Stichting Aliran Tenaga Dalam is Rich Eduard (Ries de Tenaga). Meer dan twintig jaar deelt hij het energiewerk van zijn Indonesische voorouders. Met veelzijdige kennis en bevlogenheid past hij zijn ervaring toe in healingsessies, workshops, lezingen en coachingtrajecten, in binnen- en buitenland. Stichting Aliran Tenaga Dalam ondersteunt je bij het opbouwen van Innerlijke Kracht voor meer stabiliteit en gezondheid, toegespitst op jouw unieke situatie en mogelijkheden. Ze maakt daarbij gebruik van de waardevolle helende eigenschappen van Javaans energiewerk en natuurmystiek van Indonesisch animisme. Altijd met respect voor de tradities, toegankelijk gemaakt voor het Hier en Nu.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Ries de Tenaga
Organisatie: 
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Woonplaats: 
Arnhem
Telefoonnummer: 
06-29247113
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Stichting Aliran Tenaga Dalam

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling