Kaarten van Stille Kracht - consult


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Kaarten van Stille Kracht - consult
Kaarten van Stille Kracht - consult
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Individuele behandeling, Mystiek

Wil je dieper ingaan op jouw situatie of twijfel je over een bepaalde keuze die je moet maken? Tijdens dit consult met de Kaarten van Stille Kracht ga je naar de kern van je situatie. De schrijfster en illustratrice van dit orakeldeck duidt de kaartlegging met je.  

Stichting Aliran Tenaga Dalam heeft  33 thema's uit het Indonesisch energiewerk vormgegeven in een uniek orakeldeck over de tradities voor gezondheid en innerlijke kracht. De Kaarten hebben prachtige illustraties; in de handleiding vind je helder beschreven achtergrondinformatie en inspirerende toepassingen voor jouw dagelijks leven, dankzij de universele wijsheden die ermee verbonden zijn. Het geheel is samengebracht in een mooie handgemaakte stoffen omslag met Indonesische prints.

Op het Eigentijds Festival kun je deelnemen aan de workshop over dit unieke orakeldeck, en je eigen exemplaar kopen bij Stichting Aliran Tenaga Dalam. In het individueel consult geeft de schrijfster en illustratrice je inzicht in je situatie en advies over hoe jij het beste in jezelf tot uitdrukking kunt brengen. Altijd praktisch toepasbaar, op maat, en met een fijngevoelige insteek. Let op: Voor dit consult plan je ter plaatse een afspraak, je kunt hierop niet van te voren inschrijven.

Over de behandelaar

Rich Eduard - Grondlegger en voorzitter van Stichting Aliran Tenaga Dalam. Meer dan twintig jaar deelt hij de cultuur van zijn Javaanse voorouders. Met veelzijdige kennis en bevlogenheid past hij zijn ervaring toe in workshops, healingsessies, lezingen, individuele begeleidingstrajecten, in binnen- en buitenland. Rich brengt de tradities die lang verborgen zijn gebleven op sprekende wijze tot leven en geeft daarmee zelf het voorbeeld van Tenaga Dalam,  Innerlijke Kracht.  

Josephine van Elten - Zeer ervaren energiewerker en ibu pijit. Ze heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen en in het vormgeven van ceremoniën. Gediplomeerd als schilderdocent en kunstzinnig dynamisch counselor is Josephine veelzijdig en creatief. Bovendien is zij geroemd om haar kunde op het gebied van de Indische keuken. Josephine verstaat de kunst je op weg te helpen door zowel aanwezig te zijn als te laten gaan. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Rich Eduard
Organisatie: 
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Woonplaats: 
Arnhem
Telefoonnummer: 
06-29247113
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Stichting Aliran Tenaga Dalam

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling