Ceremonie: Ritueel van de Grote Avond

Ceremonie: Ritueel van de Grote Avond
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Ceremonie, Mystiek

Het Ritueel van de Grote Avond, ofwel het "Upacara Malam Raya" is een verbindingsceremonie. De verbinding die je in eerste instantie aangaat met jouzelf. En van daaruit herkent in de weerspiegeling met de ander.

Eenheid uit zich in heelheid vinden binnen jezelf, verbondenheid ervaren met de mensen om je heen en samenhang beleven van de fysiek zichtbare realiteit en de mystiek waarneembare realiteit. Eenheid in jezelf ontdek je door jouw eigen natuur te erkennen.

Dit valt of staat -letterlijk en figuurlijk- met stevige aarding. Met deze ceremonie nodigen we je uit deel te nemen aan een geaarde mystieke samenkomst. Op integere wijze, naar de tradities van Indonesische natuurvolkeren, komen we samen in de mooie natuur; waar we de intenties zetten voor Eenheid.

Wanneer je de verbinding maakt met jou zelf, zal deze eenheid zich weerspiegelen in je leven. De pijlers van Stichting Aliran Tenaga Dalam zijn aarding, veiligheid, respect, en gastvrijheid. 

Selamat Datang - Welkom

Door wie

Voorzitter en grondlegger van Stichting Aliran Tenaga Dalam is Rich Eduard (Ries de Tenaga). Meer dan twintig jaar deelt hij het energiewerk van zijn Indonesische voorouders. Met veelzijdige kennis en bevlogenheid past hij zijn ervaring toe in healingsessies, workshops, lezingen en coachingtrajecten, in binnen- en buitenland. Stichting Aliran Tenaga Dalam ondersteunt je bij het opbouwen van Innerlijke Kracht voor meer stabiliteit en gezondheid, toegespitst op jouw unieke situatie en mogelijkheden. Ze maakt daarbij gebruik van de waardevolle helende eigenschappen van Javaans energiewerk en natuurmystiek van Indonesisch animisme. Altijd met respect voor de tradities, toegankelijk gemaakt voor het Hier en Nu.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Ries de Tenaga
Organisatie: 
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Woonplaats: 
Arnhem
Telefoonnummer: 
06-29247113
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Stichting Aliran Tenaga Dalam

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling