Zondagavond 22.00- 23.00 uur: Ceremonie - Ritueel van de Grote Avond


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Zondagavond 22.00- 23.00 uur: Ceremonie - Ritueel van de Grote Avond
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Ceremonie, Mystiek

Het Ritueel van de Grote Avond, ofwel het "Upacara Malam Raya" is een verbindingsceremonie. De verbinding die je in eerste instantie aangaat met jouzelf. En van daaruit herkent in de weerspiegeling met de ander.

Eenheid uit zich in heelheid vinden binnen jezelf, verbondenheid ervaren met de mensen om je heen en samenhang beleven van de fysiek zichtbare realiteit en de mystiek waarneembare realiteit. Eenheid in jezelf ontdek je door jouw eigen natuur te erkennen.

Dit valt of staat -letterlijk en figuurlijk- met stevige aarding. Met deze ceremonie nodigen we je uit deel te nemen aan een geaarde mystieke samenkomst. Op integere wijze, naar de tradities van Indonesische natuurvolkeren, komen we samen in de mooie natuur; waar we de intenties zetten voor Eenheid.

Wanneer je de verbinding maakt met jou zelf, zal deze eenheid zich weerspiegelen in je leven. De pijlers van Stichting Aliran Tenaga Dalam zijn aarding, veiligheid, respect, en gastvrijheid. 

Selamat Datang - Welkom

Zondagavond 22.00- 23.00 uur.
Inschrijven is niet nodig.

Door wie

Rich Eduard - Grondlegger en voorzitter van Stichting Aliran Tenaga Dalam. Meer dan twintig jaar deelt hij de cultuur van zijn Javaanse voorouders. Met veelzijdige kennis en bevlogenheid past hij zijn ervaring toe in workshops, healingsessies, lezingen, individuele begeleidingstrajecten, in binnen- en buitenland. Rich brengt de tradities die lang verborgen zijn gebleven op sprekende wijze tot leven en geeft daarmee zelf het voorbeeld van Tenaga Dalam,  Innerlijke Kracht.  

Josephine van Elten - Zeer ervaren energiewerker en ibu pijit. Ze heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen en in het vormgeven van ceremoniën. Gediplomeerd als schilderdocent en kunstzinnig dynamisch counselor is Josephine veelzijdig en creatief. Bovendien is zij geroemd om haar kunde op het gebied van de Indische keuken. Josephine verstaat de kunst je op weg te helpen door zowel aanwezig te zijn als te laten gaan.  

Cleo Tjitrodipo - Een gecertificeerde massagetherapeut en docent met meer dan 10 jaar ervaring in massage en lichaamswerk. Masseren is Cleo met de paplepel ingegoten. Hij groeide op in de culturele smeltkroes van Suriname, in de Javaanse traditie van Kejawen. Hierin komen islamitische (soefi) invloeden en animistische, hindoe- en boeddhistische elementen samen. Met de combinatie van deskundige expertise en zijn fijn besnaard innerlijk weten helpt Cleo mensen herinneren wat ieder van ons diep van binnen weet.  

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Rich Eduard
Organisatie: 
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Woonplaats: 
Arnhem
Telefoonnummer: 
06-29247113
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Stichting Aliran Tenaga Dalam

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling