Gidstekeningen maken


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Gidstekeningen maken
Dreamshield, Annelies de Vreeze, Healing Balance
Workshop, Mystiek

Laat je na een korte stilte of meditatie intuïtief leiden naar de vormen en kleuren van jouw tekening. Op een canvas doek breng je de kleuren, symbolen en vormen aan. Dat geeft ontspanning en rust. Intuitief tekenen kan de deur openen om bijvoorbeeld een tekening te maken van de begeleider op je levenspad zoals een totemdier, engel of gids. 

Laat je intuitie en creativiteit toe om dat met kleur in beeld te brengen. Ontdek de boodschap van je gids.

Wordt gehouden op:Over de docent

Annelies de Vreeze, alias Dreamshield, heeft een praktijk voor natuurgeneeskunde in Haarlem en geeft workshops over de kunst van het bewust dromen. In 2008 debuteert zij onder haar alter ego Dreamshield met het boek ‘Running Deer en de Liefde van de Tweede Werkelijkheid’. In dit boek beschrijft zij op een magisch realistische manier haar leertijd bij de Noord Amerikaanse Indiaan Running Deer (Vidar).

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Annelies de Vreeze
Organisatie: 
Healing Balance
Woonplaats: 
Haarlem
Telefoonnummer: 
0616610276
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Dreamshield, Annelies de Vreeze, Healing Balance

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling