Holistisch lichaamswerk/massage

Holistisch lichaamswerk/massage
Holistisch lichaamswerk/massage
Hetty Meijer, Celestial Care
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

“much more then just a massage”. Niets is zo krachtig als de aanraking van de mens. Fysieke aanraking werkt helend. Voor body én mind. Sterker nog, aanraking is een eerste levensbehoefte. Zit je in proces van fysiek of mentaal herstel? Bewezen is dat lichaamswerk zoals holistische massage een wezenlijke bijdrage levert om je meer inzicht te geven in wat er speelt en om je weer sneller beter te voelen.

Deze behandeling werkt diep in op zowel je lijf als je psyche. Blokkades worden opgeheven, stroming op gang gebracht en een diepgaande innerlijke rust wordt bewerkstelligd. Het vermindert spierspanning in het fasciale netwerk en de energiestroom in het lichaam wordt weer in balans wordt gebracht. Ervaar innerlijke rust en ruimte en laat weerstand los. De technieken gebruikt in deze massage brengen je in een vérgaande ontspanning en een andere hersengolf frequentie. Het wakkert je lichaamsintelligentie aan welke een enorm potentieel aan wijsheden herbergt. Het brengt evenwicht tussen mind and body, inzichten, helderheid en heling. Het gebruik van (h)eerlijke etherische oliën versterken de behandeling.

Door wie

Mijn naam is Hetty Meijer. Ik heb een praktijk voor massagetherapie, lichaams- en ademwerk en meditatie/mindfulness. Ik begeleid en behandel mensen vanuit het motto ‘In de aanraking reik ik aan’ om jou te brengen van ‘Klacht naar Kracht’. Aanraken en aanreiken, letterlijk en figuurlijk. Tussen je lichaam en lijfelijke sensaties aan de ene kant en je psyche, je emoties en je gevoel aan de andere kant, bestaat namelijk een samenhang. Aan die samenhang wordt bij Celestial Care ten volle recht gedaan. Met mijn achtergrond als ervaren en kundige energetische- en massagetherapeut, maak ik gebruik van 5 natuurgeneeskundige principes: 1. Alles is energie, 2. Prikkeloverdracht, 3. Drainage, 4. Voeding en 5. Psyche.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Hetty Meijer
Organisatie: 
Celestial Care
Woonplaats: 
Deurne
Telefoonnummer: 
06-55355769
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Hetty Meijer, Celestial Care

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling