** Spelend Transformeren - van Schaduwkanten naar Krachtbronnen

** Spelend Transformeren - van Schaduwkanten naar Krachtbronnen
Kirsten Lüpke, ClownSpirit
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

De slome, de roddelaar, het snolletje, de driftkop, de blaaskaak, de vrek en de loser... Zeven schaduwkanten, die staan voor zeven universele levensenergieën over wie we beschikken. Zeven typetjes, die – vrijgespeeld – toegang geven tot ware krachtbronnen... Deze training geeft je gegarandeerd in korte tijd veel inzichten over jezelf en laat je levensenergie weer veel meer stromen.

Wat waren je eerste reacties toen je hun namen net voor het eerst las...? Voelde je ongemak bij sommige namen? Weerstand? Of dacht je: nou, dat typetje heb ik niet? Dan is kans groot dat in dat gebied werk aan de winkel is, wil je vrij kunnen beschikken over het potentieël van dat energiegebied …De slome, de roddelaar, het snolletje, de driftkop, de blaaskaak, de vrek en de loser met plezier kunnen spelen, betekent dat je vrij bent om met alle energieën te spelen. Ze in te zetten op een constructieve en creatieve manier.

In plaats van gevangen te zitten in identificatie met bepaalde schaduwkanten van jezelf, geïdentificeerd met je overlevingsmechanismes en je tegen te laten houden door angst of schaamte: in het begin zal dat hier en daar lastig zijn en zul je jezelf tegenkomen. Maar als je je een keer toestemming hebt gegeven om deze schaduwkanten te spelen, maakt de weerstand vaak snel plaats voor plezier. Kom spelen en ontdekken hoe het met jouw ‘kelder’ is gesteld… en maak je volle potentieël wakker.

Deze worskhop is een serie van 2 die je beide dient te volgen. 

Over de docent

Kirsten Lüpke (1963) geeft sinds 20 jaar met veel toewijding trainingen en coaching op het gebied van bewustwording, communicatie en zelfexpressie via spel. Haar grootste liefde ligt daarbij bij de clown. In de clown komen haar grote passies bij elkaar: bewustZijn en Spelen met alles wat zich aandient. In 2003 richtte ze de ClownSchool ClownSpirit op. Kirsten geeft een twee á driejarige opleiding en daarnaast diverse korte trainingen, waaronder ook spelen met schaduwkanten. Vanuit ClownSpirit Productions maakt Kirsten daarnaast ook clownesk-theatrale voorstellingen met haar vaste productiegroep.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Kirsten Lüpke
Organisatie: 
ClownSpirit
Woonplaats: 
Utrecht
Telefoonnummer: 
06-45528252
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Kirsten Lüpke, ClownSpirit

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling