De clown als weg naar jezelf (korte versie)

De clown als weg naar jezelf (korte versie)
Kirsten Lüpke, ClownSpirit
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

De clown is niet zomaar een rol die je speelt, eerder is jouw unieke zelf de kern van jouw clownsfiguur. Dat vraagt om de bereidheid om jouw uniek fysiek, jouw unieke gevoelsleven, jouw unieke manier van doen tot spel te verheffen. En dat maakt de clown tot een spannend avontuur…

Thuiskomen bij jezelf, bij elkaar, thuiskomen in ZIJN. En SPELEN met alles wat zich aandient. Samen de magie ervaren van elk moment, van het leven zelf… Daar staat ClownSpirit voor. 

Over de docent

Kirsten Lüpke's (1963) grote passie is de transformerende kracht van spel. Sinds 20 jaar geeft ze met veel toewijding trainingen en coaching op het gebied van bewustwording, communicatie en zelfexpressie via spel. Haar grootste liefde ligt daarbij bij de clown. In 2003 richtte ze haar bedrijf ClownSpirit op. Kirsten geeft een tweejarige opleiding en daarnaast diverse korte trainingen. Vanuit ClownSpirit Productions maakt Kirsten ook clownesk-theatrale voorstellingen. Sinds begin 2015 heeft zij daarnaast Play to Be opgericht, voor mensen, die spelend wakker willen worden, maar zich niet tot de clown aangetrokken voelen.  

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Kirsten Lüpke
Organisatie: 
ClownSpirit
Woonplaats: 
Utrecht
Telefoonnummer: 
06-45528252
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Kirsten Lüpke, ClownSpirit

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling