** De Clown- de Spelende Versie van Jouw Unieke Zelf

** De Clown- de Spelende Versie van Jouw Unieke Zelf
Kirsten Lüpke, ClownSpirit
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Geannuleerd ivm verplaatsing festival naar 22 t/m 29 augustus 2020. Thuiskomen bij jezelf, bij elkaar, thuiskomen in ZIJN. En SPELEN met alles wat zich aandient. Samen de magie ervaren van elk moment, van het leven zelf… Daar staat ClownSpirit voor. Deze workshop van twee dagdelen laat je kennismaken met ClownSpirit en met basisprincipes van de clown.

De clown is niet zomaar een rol die je speelt, eerder is jouw unieke zelf de kern van jouw clownsfiguur. Dat vraagt om de bereidheid om jouw unieke fysiek, jouw unieke gevoelsleven, jouw unieke manier van doen tot spel te verheffen. En dat maakt de clown tot een spannend avontuur…

Deze workshop omvat 2 dagdelen (2 x 2 uur), welke niet los van elkaar te volgen zijn. 

Over de docent

Kirsten Lüpke (1963) geeft sinds 20 jaar met veel toewijding trainingen en coaching op het gebied van bewustwording, communicatie en zelfexpressie via spel. Haar grootste liefde ligt daarbij bij de clown. In de clown komen haar grote passies bij elkaar: bewustZijn en Spelen met alles wat zich aandient. In 2003 richtte ze de ClownSchool ClownSpirit op. Kirsten geeft een twee á driejarige opleiding en daarnaast diverse korte trainingen, waaronder ook spelen met schaduwkanten. Vanuit ClownSpirit Productions maakt Kirsten daarnaast ook clownesk-theatrale voorstellingen met haar vaste productiegroep.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Kirsten Lüpke
Organisatie: 
ClownSpirit
Woonplaats: 
Utrecht
Telefoonnummer: 
06-45528252
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Kirsten Lüpke, ClownSpirit

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling