ClownSpirit- Spelen met het leven zelf

ClownSpirit- Spelen met het leven zelf
Kirsten Lüpke, ClownSpirit
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

In deze workshop gaan we spelen met wat er is. We hoeven niks te bedenken want er is al zoveel, altijd. Dat betekent ook dat we geen verschil maken tussen ‘spelen’ en ‘wat we echt voelen’. Alles wat we echt voelen, gebruiken we voor het spel.

We verheffen het leven zelf tot spel. Wat zeg je? Je snapt de opdracht niet…? Leuk! Laten we dat met z’n allen uitspelen…! Wat gebeurt er met JOU, als je een opdracht niet begrijpt…? Speel daarmee…;-) Deze workshop is niet voor watjes ;-)

Thuiskomen bij jezelf, bij elkaar, thuiskomen in ZIJN. En SPELEN met alles wat zich aandient. Samen de magie ervaren van elk moment, van het leven zelf… Daar staat ClownSpirit voor.

Wordt gehouden op:Over de docent

Kirsten Lüpke's (1963) grote passie is de transformerende kracht van spel. Sinds 20 jaar geeft ze met veel toewijding trainingen en coaching op het gebied van bewustwording, communicatie en zelfexpressie via spel. Haar grootste liefde ligt daarbij bij de clown. In 2003 richtte ze haar bedrijf ClownSpirit op. Kirsten geeft een tweejarige opleiding en daarnaast diverse korte trainingen. Vanuit ClownSpirit Productions maakt Kirsten ook clownesk-theatrale voorstellingen. Sinds begin 2015 heeft zij daarnaast Play to Be opgericht, voor mensen, die spelend wakker willen worden, maar zich niet tot de clown aangetrokken voelen.  

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Kirsten Lüpke
Organisatie: 
ClownSpirit
Woonplaats: 
Utrecht
Telefoonnummer: 
06-45528252
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Kirsten Lüpke, ClownSpirit

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling