** Levenskunst met de Flower of Life

** Levenskunst met de Flower of Life
Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel
Workshop, Mystiek

Geannuleerd ivm verplaatsing festival naar 22 t/m 29 augustus 2020. De Levensbloem is een symbool dat staat voor de Creatie Energie en is een verbinding naar het Web van Leven. Die frequentie doet iets met je, die zet je aan, geeft je focus en inspireert. Het is de weg naar jouw verbinding met het Web van Leven. In deze workshop delen we onze inzichten over de levenskunst die in de levensbloem te vinden is wanneer je iedere cirkel zelf trekt.

Deze levensvisie aan de hand van het patroon is een leidraad naar inzicht in jezelf. Het begint met de eerste lijn, de eerste cirkel, de grens aan jezelf. De Flower of Life vraagt om jouw persoonlijke begrenzing, waarvan uit jij kan ervaren wie je wel of niet bent of wilt of kunt zijn. In een persoonlijk verhaal over het werken met de Flower of Life, ben jij zelf aan het spelen met de Flower of Life – of de Flower met jou – het is maar hoe je het wilt zien.

Op een creatieve manier gaan we daarna ook energetisch aan het werk met het symbool. Met kleuren en klanken van een handpan en drums, gebruiken we handgemaakte Flower of Life portalen om de frequentie van creatie met jou te verbinden en in jouw een plek te geven. Na een korte stilte wandeling om de ervaring te laten landen, sluiten de workshop af bij de Flower of Life Field Graffiti op de Zilverweide.

De Levenskunst met de Flower of Life is ons duidelijk geworden door jaren te werken met het symbool. Dat dit niet allemaal met woorden is over te brengen, maakt de workshop divers en creatief.

Neem water en een petje mee en iets om op te zitten. Wij hebben viltstiften om mee te kleuren - als je liever wilt kleuren met potlood neem die dan zelf mee.

Over de docenten

Wij passen oude gebruiken toe in de frequenties van nu. Als Oerakel werken we creatief met Aarde Magie, waarbij we natuurlijke materialen gebruiken om in contact te komen met onszelf en het Web of Life. Onze passie gaat uit naar aarde- en mensheling door de Magie van de Drum en de Flower of Life. Mark Bresser (1972) is drumbouwer, beeldend kunstenaar en architect/bouwkundig manager. Zijn creatieve ontwapende kijk op het leven geeft verhelderende verse blikken op situaties. Eve Oevering (1973) is drummer, shamanistisch energiewerker en coach. Ze deelt haar inzichten en helende energie met drum, klank, kleur en gesprek.

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Eve Oevering
Organisatie: 
Oerakel
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
06-13031966
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling