Helende Hang en Klankreis

Helende Hang en Klankreis
Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel
Workshop, Mystiek

Deze klankreis is een geleide meditatie waarin je ontspannen ligt en helende klankenergieën kan ervaren. Na een geleide ontspanningsmeditatie laten we de drums je brengen naar een hogere gevoeligheid voor de helende klank frequenties.

Terwijl je ligt, kan je meeleven met een inspirerende vertelling over ervaringen met dieren in het wild. Dit kan je nieuw inzicht geven in de spirituele kant van de natuur. Doordat we unieke instrumenten gebruiken bij de woorden stimuleren we een inspiratieve reis en een ontspannende ervaring.

We gebruiken een Hangdrum, sjamandendrums, onze stem en andere (eigengemaakte) instrumenten om je te laten baden in een variatie aan klanken. Bij deze klankreis wordt altijd afgestemd op de aanwezige deelnemers, waardoor iedere reis een unieke ervaring is.

Wordt gehouden op:Over de docenten

Eve (P.) Oevering (1973) is ecoloog, docent en professioneel lifecoach. Eve heeft een aangeboren talent om intuïtief contact te maken met de natuur van Moeder Aarde. Op verschillende natuurlijke krachtplekken op de wereld ontving ze spirituele en energetische initiaties van Gaia. Haar passie gaat uit naar de heling van mens en planeet door individuele aandacht te ondersteunen met ritme, klank, energie en liefde voor de Aarde in verschillende frequenties. Ze ondersteunt je in het pad van jou unieke zelf. Eve speelt met haar inzichten in schilderingen, symbolen en krachtvoorwerpen die energetisch resoneren in de frequentie van de Flower of Life.

Mark Bresser (1972) is architect en kunstenaar. Hij heeft zijn kunstenaarschap vormgegeven door te schilderen, modellen te ontwerpen en te bouwen. Zijn creatieve kijk geeft een verhelderende verse blik op situaties. Hij ontwapent je in een veilige omgeving om de kunstzinnige expressieve kant van je Zelf vanuit een ander perspectief te bekijken. Zijn kracht is het creëren en manifesteren van de ervaring. De frequenties van 3D objecten en de Flower of Life zijn hierbij inspirerend. Mark deelt zijn passie voor samenwerking, zelfexpressie en creatie bij het bespelen van zijn drum, het bouwen van persoonlijke drums en met zijn schilderijen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Mark Bresser en Eve Oevering
Organisatie: 
Oerakel
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
0613031966
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling