DolFijne Klank Reis

DolFijne Klank Reis
DolFijne Klank Reis
Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel
Workshop, Mystiek

Deze klank reis is een geleide meditatie waarin je dolfijnen ontmoet en hun helende aanwezigheid kan ervaren. Reis in volledige ontspanning speels mee op de klanken van een uniek instrument (een Hangdrum) in combinatie met treffende geluiden. De verkregen inzichten van je reis kan je vastleggen en meenemen.

Door de ervaringen van Eve als vrijwillig ranger en voorlichter op walvis(kijk)vaart rond de Channel Islands voor de kust van Californië is de verbinding met dolfijnen en walvissen energie diep verankerd. De lokale oorspronkelijke bewoners van dat gebied zijn de Chumash Indianen, die in hun oorsprongsverhaal een eenheid onderschrijven van mensen met dolfijnen en walvissen.

In deze workshop geven we hierover een korte vertelling en nemen je daarna mee in een geleide klank meditatie onder begeleiding van de HANGdrum. In het energetische zijn dolfijnen krachtige helers, die op een speelse wijze inzichten brengen die je verder helpen op jouw unieke pad. Vaak geven de dolfijnen je ook een vraag of opmerking mee.

Verbonden met de dolfijnen energie kan je de orakelkaarten gebruiken om woorden toe te voegen aan je ervaring. We gebruiken daarmee de creatieve energie van de Flower of Life om deze inzichten met elkaar in verband te brengen. Deze berichten kan je in je eigen Flower vastleggen en meenemen om te gebruiken en om iets tastbaars over te houden aan je ervaring. Heerlijk ontspannend en rustgevend…

Neem een matje mee om te kunnen liggen!

Wordt gehouden op:Over de docenten

Eve (P.) Oevering (1973) is een energetische klank heler. Eve heeft een aangeboren talent om intuïtief contact te maken met de natuur van Moeder Aarde. Op verschillende natuurlijke krachtplekken op de wereld ontving ze spirituele en energetische initiaties van Moeder Aarde Gaia. Haar passie gaat uit naar de heling van mens en planeet door ritme, klank, energie en liefde voor Moeder Aarde in verschillende frequenties te delen. Eve deelt haar inzichten in de creatie van symbolen en krachtvoorwerpen die energetisch resoneren in de frequentie van de Flower of Life.

Mark Bresser (1972) heeft zijn kunstenaarschap veelal vormgegeven door te schilderen, modellen te ontwerpen en te bouwen. Zijn creatieve kijk geeft een verhelderende verse blik op situaties. Hij ontwapent je in een veilige en inspirerende omgeving om de kunstzinnig expressieve kant van je Zelf vanuit een ander perspectief te bekijken. De kracht van Mark zit in het creëren en manifesteren van de ervaring. De frequenties van 3D objecten en de Flower of Life zijn hierbij inspirerend. Zijn passie voor samenwerking, zelfexpressie en creatie deelt hij bij het bespelen van zijn drum, het bouwen van persoonlijke drums en in zijn schilderijen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Mark Bresser en Eve Oevering
Organisatie: 
Oerakel
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
0613031966
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling