Flower of Life Field Graffiti

Flower of Life Field Graffiti
Flower of Life Field Graffiti
Flower of Life Field Graffiti
Flower of Life Field Graffiti
Flower of Life Field Graffiti
Eve Oevering en Mark Besser, Oerakel
Overige activiteit, Mystiek

Voor zegeningen en dankzegging aan de locatie Ecolonie, maken we graag op de Zonneweide een Flower of Life mandala van witte kalkoplossing. Het maken hiervan zorgt voor een diepgaande verbinding met de plek en met de Deva op de weide. Voorgaande jaren werd deze creatie van de levensbloem of het levenszaad met de deelnemers een unieke toevoeging aan het festival, waarvan iedereen gebruik kan maken.

De Aarde Magie van de Flower of Life als symbool voor de creatie energie en het web van leven kan iedereen op het festival de hele week ervaren door erin te zijn, te mediteren, te dansen, te ont-moeten naar eigen inzicht. Doe mee!

Je dompelt onder in de energie van het veld, terwijl je meditatief je cirkels maakt in het gras. Van ons krijg je een emmertje en een kwast en een gidslijn om te volgen. Je werkt samen met een hoed(st)er (andere deelnemer) die ervoor zorgt dat jij tijdens het trekken je cirkel niet hoeft te verlaten. Bij de volgende cirkel draaien die rollen om. Vaak komt er al heel wat boven dat vrij gegeven kan worden op die prachtige plek. De Deva helpt graag bij het transformatie proces.

Als een actieve aankomst activiteit op zondag, geeft het je de meditatie en de gronding op de locatie voor de workshoprondes van het festival beginnen. Neem een petje en water mee, en iets om op te zitten. We drummen graag om de graffiti heen als afsluiting (5 minuten).

Door wie

Wij passen oude gebruiken toe in de frequenties van nu. Als Oerakel werken we creatief met Aarde Magie, waarbij we natuurlijke materialen gebruiken om in contact te komen met onszelf en het Web of Life. Onze passie gaat uit naar aarde- en mensheling door de Magie van de Drum en de Flower of Life. Mark Bresser (1972) is drumbouwer, beeldend kunstenaar en architect/ bouwkundig manager. Zijn creatieve ontwapende kijk op het leven geeft verhelderende verse blikken op situaties. Eve Oevering (1973) is drummer, shamanistisch energiewerker en coach. Ze deelt haar inzichten en helende energie met drum, klank, kleur en gesprek.

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Eve Oevering
Organisatie: 
Oerakel
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
0613031966
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Eve Oevering en Mark Besser, Oerakel

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling