Zondag 15.30 - 17.30 uur: Stralende Egg of Life Zon, van- en voor Elkaar en Ecolonie

Zondag 15.30 - 17.30 uur: Stralende Egg of Life Zon, van- en voor Elkaar en Ecolonie
Zondag 15.30 - 17.30 uur: Stralende Egg of Life Zon, van- en voor Elkaar en Ecolonie
Zondag 15.30 - 17.30 uur: Stralende Egg of Life Zon, van- en voor Elkaar en Ecolonie
Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel
Overige activiteit, Mystiek

Geef je eigen draai aan zo’n zonnevlam of zonnestraal! Na korte uitleg over de mystiek van het Ei van Leven, gaan we aan de slag. We maken de zeven cirkels van de Egg in een grote dubbele cirkel die we daarna transformeren tot de Zon. Daarvoor zijn (veel) deelnemers nodig die hun eigen draai aan zo’n zonnevlam of zonnestraal willen komen geven. Dan maken we samen een stralende unieke Egg of Life Zon, van- en voor Elkaar en Ecolonie. Kom gedurende het festival de ze Zon ervaren om bij jezelf te komen of om op te laden.

We gaan met verdunde kalkverf, 1-liter emmertjes, touw en kwasten aan de slag. Neem een petje mee als de zon schijnt! Kalkverf kan je in de normale was uit je kleren krijgen. Tijdens het trekken van de cirkels vind je een focus in jezelf en verbind je jezelf met de prachtige plek, waardoor je bewuster aan het festival begint. 

Door wie

Mark Bresser (1972) is architect en kunstenaar. Hij heeft zijn kunstenaarschap vormgegeven door te schilderen, modellen te ontwerpen en te bouwen. Zijn creatieve kijk geeft een verhelderende verse blik op situaties. Hij ontwapent je in een veilige omgeving om de kunstzinnige expressieve kant van je Zelf vanuit een ander perspectief te bekijken. Zijn kracht is het creëren en manifesteren van de ervaring. De frequenties van 3D objecten en de Flower of Life zijn hierbij inspirerend. Mark deelt zijn passie voor samenwerking, zelfexpressie en creatie bij het bespelen van zijn drum, het bouwen van persoonlijke drums en met zijn schilderijen.

Eve (P.) Oevering (1973) is ecoloog, docent en professioneel lifecoach. Eve heeft een aangeboren talent om intuïtief contact te maken met de natuur van Moeder Aarde. Op verschillende natuurlijke krachtplekken op de wereld ontving ze spirituele en energetische initiaties van Gaia. Haar passie gaat uit naar de heling van mens en planeet door individuele aandacht te ondersteunen met ritme, klank, energie en liefde voor de Aarde in verschillende frequenties. Ze ondersteunt je in het pad van jou unieke zelf. Eve speelt met haar inzichten in schilderingen, symbolen en krachtvoorwerpen die energetisch resoneren in de frequentie van de Flower of Life.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Mark Bresser en Eve Oevering
Organisatie: 
Oerakel
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
0613031966
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling