Zondag 15.30 - 17.30 uur: Flower of Life leggen op het terrein

Per 1 januari 2018 zal de informatie over het festival op deze website geactualiseerd zijn, en is het mogelijk je in te schrijven voor Eigentijds Festival 2018. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Zondag 15.30 - 17.30 uur: Flower of Life leggen op het terrein
Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel
Overige activiteit, Mystiek

De Flower of Life is een symbool van pure frequentie, die diepgaand effect heeft op degene die ermee in contact komt. Wij gebruiken de Flower als symbool en frequentie, omdat het ons inspireert en voedt. Door het leggen van dit symbool in de natuur, activeren en voeden we de plek en vinden we focus in onszelf.  

We gaan met verdunde kalkverf, touw en kwasten aan de slag. Op een aangewezen plek maken we een Flower van grote afmeting in het landschap, die vanzelf weer verdwijnt. Tijdens het trekken van de cirkels vind je een focus in jezelf, wat de frequentie kan zetten voor het festival. Samen creeren we een voedende plek waar deelnemers en bezoekers de creatieve Flower of Life energie kunnen ervaren. 

Alle activiteiten van Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling