Zondag: Flower of Life maken op de Zilverweide

Zondag: Flower of Life maken op de Zilverweide
Zondag: Flower of Life maken op de Zilverweide
Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel
Overige activiteit, Mystiek

De Flower of Life is een symbool van pure frequentie, die diepgaand effect heeft op degene die ermee in contact komt. Wij gebruiken de Flower als symbool en frequentie, omdat het ons inspireert en voedt. Door het maken van dit symbool in de natuur, activeren en voeden we de plek en maken we contact met onszelf.

We gaan met verdunde kalkverf, touw en kwasten aan de slag. Op de zilverweide maken we een Flower van 15m, die vanzelf weer verdwijnt. Tijdens het trekken van de cirkels vind je een focus in jezelf, waardoor je bewuster aan het festival begint. Samen creëren we een voedende plek waar deelnemers en bezoekers de creatieve Flower of Life energie kunnen ervaren.

Door wie

Mark Bresser (1972) is architect en kunstenaar. Hij heeft zijn kunstenaarschap vormgegeven door te schilderen, modellen te ontwerpen en te bouwen. Zijn creatieve kijk geeft een verhelderende verse blik op situaties. Hij ontwapent je in een veilige omgeving om de kunstzinnige expressieve kant van je Zelf vanuit een ander perspectief te bekijken. Zijn kracht is het creëren en manifesteren van de ervaring. De frequenties van 3D objecten en de Flower of Life zijn hierbij inspirerend. Mark deelt zijn passie voor samenwerking, zelfexpressie en creatie bij het bespelen van zijn drum, het bouwen van persoonlijke drums en met zijn schilderijen.

Eve (P.) Oevering (1973) is ecoloog, docent en professioneel lifecoach. Eve heeft een aangeboren talent om intuïtief contact te maken met de natuur van Moeder Aarde. Op verschillende natuurlijke krachtplekken op de wereld ontving ze spirituele en energetische initiaties van Gaia. Haar passie gaat uit naar de heling van mens en planeet door individuele aandacht te ondersteunen met ritme, klank, energie en liefde voor de Aarde in verschillende frequenties. Ze ondersteunt je in het pad van jou unieke zelf. Eve speelt met haar inzichten in schilderingen, symbolen en krachtvoorwerpen die energetisch resoneren in de frequentie van de Flower of Life.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Mark Bresser en Eve Oevering
Organisatie: 
Oerakel
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
0613031966
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling