3 sessies : Diadans: Feest van Sensualiteit

3 sessies : Diadans: Feest van Sensualiteit
3 sessies : Diadans: Feest van Sensualiteit
Anneke Wittermans, Diadans Stichting Beweegreden
Workshop, Duurzaamheid

Ontdek je eigen sensualiteit. Gun jezelf een blos op je wangen en stralende ogen van pret. Dan genieten anderen ook van jou. Je bent mooi als je lichaam levendig straalt. Diadans maakt je zinnen wakker.

Seksualiteit vraagt om te kunnen waarnemen en aangeven van eigen grenzen. Als ik binnen de passende maat stap, heb ik ook de regie over wat binnenkomt en kan ik keuzes maken wat mij past. Met te grote stappen buiten mijn vermogen, verlies ik de energie en de regie. Het feest kan beginnen als ik wakker in mijn lijf ben. Het is essentieel om een goede sapstroomhuishouding te ontwikkelen om in het eigen lichaam te kunnen gedijen. Sensualiteit vraagt om te investeren in eigen haard, aard, vuur en sapstromen. Dansen is een heerlijke manier om te verfijnen en specifiek te zijn om het eigen lichaam te bezielen.  

Wordt gehouden op:

  • Zondagavond: [013] Diadans: Feest van Sensualiteit (deel 1 van 3)
    Deel 1 van een serie van 3. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 14 en 15.
  • Maandagavond: [014] Diadans: Feest van Sensualiteit (deel 2 van 3)
    Deel 2 van een serie van 3. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 13 en 15.
  • Dinsdagmiddag: [015] Diadans: Feest van Sensualiteit (deel 3 van 3)
    Deel 3 van een serie van 3. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 13 en 14.


Over de docent

Anneke Wittermans  Dans maakt het kind in mij wakker, het maakt mij blij en geeft mij de vrijheid van bewegen. Dansen is het bespelen van het instrument wat ik levenslang met me meedraag. Het lichaam is mijn trouwste maat, daar wonen mijn beperkingen en mijn vermogens.  Van de dans leer ik  trouw aan mezelf te zijn en betrouwbaar naar het geheel. Zo ontmoet ik in de dans dansmaatjes, om samen te genieten van bewegingen die verbinden. De dans daagt me elke keer uit om  me te verfijnen en specifieker te worden zodat ik al dansend energie opwek.

Vanaf 2010 heeft Suzan les bij Anneke Wittermans. Zij volgde de Jaartraining in 2010-2013 (1 dag per week)  en sinds 2013 volgt zij tenminste maandelijks Diadans training voor ervaren dansers.  Daarnaast heeft zij veel ervaring opgedaan door in optredens van Diadans mee te dansen en gedichten te zingen. Suzan heeft een inlevend vermogen waarmee zij zich in de dans begeeft. Zij beweegt helder en kan zowel goed synchroniseren als zelfstandig de dansen ontwikkelen. Haar vermogen om de gedichten zingend te vertolken toont haar verfijning van klank en begrip. Zij maakt de betekenis van de poëzie hoorbaar. Bij verschillende optredens en lezingen zijn haar vertolkingen van de liederen op gedichten hét moment, waarbij mensen de inhoud kunnen ervaren. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Anneke Wittermans
Organisatie: 
Diadans Stichting Beweegreden
Woonplaats: 
Epe
Telefoonnummer: 
0578-610161 (06-15081719 sms)
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Anneke Wittermans, Diadans Stichting Beweegreden

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling