Klankhealingconcert (geannuleerd)

Per 1 januari 2018 zal de informatie over het festival op deze website geactualiseerd zijn, en is het mogelijk je in te schrijven voor Eigentijds Festival 2018. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Klankhealingconcert (geannuleerd)
José van de Wouw, Balans Massagepraktijk Utrecht
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Laat je meenemen door een wereld van zachte klanken, om zo te ontspannen en te onthaasten. Liggend op een matrasje word je ondergedompeld in een klankbad van zang, klankschalen en akoestische instrumenten uit alle delen van de wereld, zoals sansula, sjamanendrum en Indiaanse fluit.

Klankschalen hebben een bijzondere helende en meditatieve werking. De trilling die ze voortbrengen heeft een diep ontspannende werking op het zenuwstelsel, lichaamsweefsel, bloed, huid, botten enz. De prachtige zuivere klanken brengen je dichter bij jezelf. Ook de subtiele klanken van de andere instrumenten brengen, ieder op hun eigen wijze, je energie in balans. Een klankhealingconcert is een streling voor lichaam en geest.

Vanwege gezondheidsredenen zijn de workshops van Jose van der Wouw vervallen. Haar workshops worden vervangen door Jago en Yvonne. Kijk hier voor de vervangende workshop. 

 

 

Over de docent

Mijn naam is José van de Wouw. Sinds mijn reis naar India in 2006 geef ik klankschalenmassages en klankconcerten. Daarnaast geef ik in mijn massagepraktijk Balans in Utrecht individuele massages en Reikibehandelingen. Ook geef ik cursussen en workshops op het gebied van massage, Reiki en klankschalen in Utrecht en omgeving. In het buitenland organiseer ik al meer dan 15 jaar massage-wandelvakanties.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
José van de Wouw
Organisatie: 
Balans Massagepraktijk Utrecht
E-mailadres: 

Alle activiteiten van José van de Wouw, Balans Massagepraktijk Utrecht

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling