Klankhealingconcert

Klankhealingconcert
Klankhealingconcert
José van de Wouw, Balans Massagepraktijk Utrecht
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Laat je meevoeren in een oceaan van natuurlijke klanken, om zo te ontspannen en genieten. Liggend op een matrasje word je ondergedompeld in een klankbad van zang, sjamanentrommel, klankschalen en akoestische ritme- en melodische instrumenten. 

Klankschalen hebben een bijzondere helende en meditatieve werking. De trillingen die ze voortbrengen hebben een diep ontspannende werking op het zenuwstelsel, lichaamsweefsel, bloed, huid, botten enz. De natuurlijke klanken brengen je dichter bij jezelf. Ook zang en de subtiele geluiden van de andere instrumenten brengen, ieder op hun eigen wijze, je energie in balans. Een klankhealingconcert is een streling voor lichaam en geest.

Het klankhealingconcert wordt gegeven door massagetherapeute José van de Wouw, yogadocent Jago Koch, en lichaamsgericht procesondersteuner Yvonne Driehuis. Zij geven ook diverse workshops tijdens het festival. 

Wordt gehouden op:Over de docent

Mijn naam is José van de Wouw. Sinds mijn reis naar India in 2006 geef ik klankschalenmassages en klankconcerten. Daarnaast geef ik in mijn massagepraktijk Balans in Utrecht individuele massages en Reikibehandelingen. Ook geef ik cursussen en workshops op het gebied van massage, Reiki en klankschalen in Utrecht en omgeving. In het buitenland organiseer ik al meer dan 15 jaar massage-wandelvakanties.

Jago studeerde klinische psychologie, vanaf zijn 25e jaar begon zijn innerlijke reis van zelfbezinning en zelfontplooiing naar zelfherkenning. Jago is healer en yoga & qigong leraar.  Hij begeleidt mensen individueel met o.a. Cranio-sacraal therapie en verschillende healing vormen. In groepen geeft hij  yoga & qigong en  workshops o.a. met mantrazang en rituelen. Hij geeft al 14 jaar met verschillende musici klankconcerten. In al zijn werkzaamheden is er een liefdevolle open sfeer waarin spanningen, beperkende condities, oude emoties en overtuigingen makkelijk vrij kunnen komen en doorzien kunnen worden. Er komt dan ruimte om weer te  herkennen wat je werkelijk bent. Daar zijn geen woorden voor, eigenlijk weet je het altijd al. Er is een diep verlangen in jezelf naar iets wat nooit weg is geweest. Als dat weer herkend wordt is er werkelijk bevrijding.

Yvonne Driehuis is lichaamsgericht procesondersteuner. Het is haar missie heling en genezing te brengen op grond van ieder’s oorspronkelijke blauwdruk. Via het tot op weefselnivo liefdevol doorvoelen en in zachtheid bewust ontvangen heeft ze haar bagage kunnen transformeren naar helend bewustzijn, en kunnen verfijnen als instrument. Ze begeleid individueel mensen op hun levenspad. Biodynamische Cranio Sacraal, liefdevolle bedding en lichtheid, evt. met klank, zang en trom, teneinde vrij te mogen zetten wat verstrikt heeft gezeten en zal hen die support bieden opdat ieder zijn/haar missie op aarde kan verwezenlijken. In de groep begeleid ze ’t proces via Klankhealing en Meditatieve Lichaamsreizen. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
José van de Wouw
Organisatie: 
Balans Massagepraktijk Utrecht
E-mailadres: 

Alle activiteiten van José van de Wouw, Balans Massagepraktijk Utrecht

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling