Adem bewustzijn

Adem bewustzijn
Wendy Compeer, Himalaya Yoga Praktijk
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Adem is belangrijker dan eten, toch wordt daar meestal minder aandacht aan besteed. Een goede ademhaling zorgt voor een goede gezondheid, een rustig lichaam en een rustige mind. De adem is de brug tussen het lichaam en de mind.

In de workshop gaan we achterhalen hoe jij ademt hierbij gebruiken we oefeningen die heel nuttig zijn voor een goede ademhaling. Die je stabieler maakt en het lichaam volledig voed met adem.

Wordt gehouden op:Over de docent

Ik ben gediplomeerd yoga/meditatie docente en adem coach van de Himalaya traditie en Raja yoga docente. In de himalaya traditie vind ik verdieping wat betreft adem, stilte en kennis. Hieruit zijn veel meditatie- stromingen ontstaan. Zij geloven in een spirituele, holistische visie. Dit betekent ontwikkeling op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, geleid door je eigen intuïtie met behulp van de technieken die Himalaya Yoga aanreikt. Het betreft geen moeilijke oefeningen maar verstilling en bewustwording. Het eerste doel van de Traditie is om inzicht te verwerven in wie men is, zijn ware aard te ontdekken - geluk - en om dit ervaren. 9 jaar geef ik nu met veel plezier les op verschillende locaties, waarbij ik graag mijn ervaringen deel. Wat mij fascineert en wat ik zie als een doel van mijn leven, is om (mensen te helpen) rust en stilte te bereiken en van daaruit te komen bij waarheid. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Wendy Compeer
Organisatie: 
Himalaya Yoga Praktijk
Woonplaats: 
Chaam
Telefoonnummer: 
0646442132
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Wendy Compeer, Himalaya Yoga Praktijk

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling