Adem bewustzijn


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Adem bewustzijn
Wendy Compeer, Himalaya Yoga Praktijk
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Adem is belangrijker dan eten, toch wordt daar meestal minder aandacht aan besteed. Een goede ademhaling zorgt voor een goede gezondheid, een rustig lichaam en een rustige mind. De adem is de brug tussen het lichaam en de mind.

In de workshop gaan we achterhalen hoe jij ademt hierbij gebruiken we oefeningen die heel nuttig zijn voor een goede ademhaling. Die je stabieler maakt en het lichaam volledig voed met adem.

Wordt gehouden op:Over de docent

Ik ben gediplomeerd yoga/meditatie docente en adem coach van de Himalaya traditie en Raja yoga docente. In de himalaya traditie vind ik verdieping wat betreft adem, stilte en kennis. Hieruit zijn veel meditatie- stromingen ontstaan. De traditie gaat uit van een spirituele, holistische visie. Dit betekent ontwikkeling op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, geleid door je eigen intuïtie met behulp van de technieken die Himalaya Yoga aanreikt. Het betreft geen moeilijke oefeningen maar verstilling en bewustwording. Het eerste doel van de Traditie is om inzicht te verwerven in wie men is, zijn ware aard te ontdekken - geluk - en om dit te ervaren. Vanaf 2007 geef ik met veel plezier yoga lessen op verschillende locaties, waarbij ik graag mijn ervaringen en kennis van deze traditie deel. Sinds kort onderwijs ik ook hele dagen yoga op de 4 jarige AyurYoga opleiding in Den Haag. Wat mij fascineert en wat ik zie als doel is om (mensen te helpen) rust en stilte te bereiken en van daaruit te komen bij waarheid.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Wendy Compeer
Organisatie: 
Himalaya Yoga Praktijk
Woonplaats: 
Chaam
Telefoonnummer: 
0646442132
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Wendy Compeer, Himalaya Yoga Praktijk

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling