Trancedans "Ontwaak het Krachtdier in Jou"

Ritual Trance Dance "Native Indians"
Trancedans "Ontwaak het Krachtdier in Jou"
Brenda van Broekhoven, Heart Beat Evolution
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

We brengen de aandacht naar binnen...........we dansen geblinddoekt en verwelkomen het mysterie in onszelf. Trancedans is gebaseerd op een eeuwenoud sjamanistisch ritueel voor heling en inzicht. De muziek is ritmisch, oer en intens.

We dansen voluit! Steeds weer word je uitgenodigd om je ervaring te omarmen en mee te nemen in je dans. Je intentie is de rode draad in jouw persoonlijke dans. Dit kan een intentie zijn voor inzicht, heling, een verlangen of dat wat voor jou ertoe doet. Aan het einde is er tijd om te liggen en rusten in een staat van no-mind, zodat je dans kan integreren. Bandana's (blinddoeken) zijn aanwezig. Neem een kleedje mee voor je comfort.

Het voelen en in beweging brengen de diverse dieren, brengt je in contact met de krachten van dat dier. Zo kun je voelen dat je vliegt hoog aan de hemel, of dat je stevig op de aarde staat zoals een olifant om niet veel later door het water te zwemmen als een walvis. In deze trancedans reizen we door het dierenrijk.

Wordt gehouden op:Over de docent

Door te dansen voel ik me levendig en kom ik gemakkelijk in het hier en nu. Op het festival geef ik zowel trancedans als biodanza. Twee verschillende vormen van conscious dance die mij beiden een diepe ervaring geven van wie ik ben! In trancedans ervaar ik een diepe, magische verbinding met mijzelf en het universum. Een heerlijke dans om me over te geven! In biodanza is er ook veel verbinding met de ander(en) waardoor ik mijzelf op hartsniveau compleet voel en mijn gevoel van gelukzaligheid kan delen!

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Brenda van Broekhoven
Organisatie: 
Heart Beat Evolution
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
0645626064

Alle activiteiten van Brenda van Broekhoven, Heart Beat Evolution

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling