Eetbare Kruiden

Eetbare Kruiden
Saskia Nieboer, De Groene Zon
Workshop, Duurzaamheid

Er is veel zorg over de voedingswaarde van geteelde groenten en fruit. Krijgen we nog wel alles binnen wat we nodig hebben? Gelukkig is de oplossing in de natuur te vinden in de vorm van allerlei kruiden die de sporenelementen en micronutriënten bevatten die we zo hard nodig hebben

Ga mee op de kruidenwandeling waarbij we allerlei eetbare kruiden gaan zoeken en proeven. Ze staan overal om ons heen en vaak is er zo veel van dat je zonder schade aan de natuur een maaltje kunt plukken. Uiteraard eindigen we met een lekker kruidenhapje en -drankje.

Wordt gehouden op:Over de docent

Toen ik als kind voor het eerst kennismaakte met kruiden had ik niet kunnen vermoeden dat zij mijn levenswerk zouden worden. Inmiddels ben ik al 40 jaar intensief met planten en bomen bezig. En nog steeds sta ik elke dag opnieuw versteld van hun immense geneeskracht en diepgaande vermogens op lichamelijk en psychisch gebied en geef ik die kennis met heel veel plezier en enthousiasme door. Maar het allermooiste is toch dat ze gewoon om ons heen groeien en al staan te wachten om te helpen!

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Saskia Nieboer
Organisatie: 
Kruidenstudiecentrum De Groene Zon
Woonplaats: 
Groningen
Telefoonnummer: 
050-5491848
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Saskia Nieboer, De Groene Zon

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling