Eetbare kruiden

Eetbare kruiden
Saskia Nieboer, De Groene Zon
Workshop, Duurzaamheid

Eetbare kruiden zijn hip, maar je moet wel zeker weten welk kruid je eet... Op deze wandeling leer je een aantal eetbare kruiden kennen en we gaan er ook een paar lekkere hapjes mee maken...

Op en rond Ecolonie zijn vele kruiden te vinden en sommige kun je heel goed eten. Leuk om te proeven welke kruiden jou het beste smaken en hoe je ze kunt bereiden om ze nog lekkerder te maken.  We maken onder andere een kruidendrankje en verse pesto met wilde kruiden.

Wordt gehouden op:Over de docent

Kruiden zijn geweldige levende wezens. Het is mooi om ze te leren kennen en toepassen. Al 33 jaar geef ik les over de geneeskracht van kruiden en hoe ze je kunnen helpen om gezond te blijven.  En altijd weer ben ik onder de indruk van hun trouwe hulp. Ooit begon ik als verpleegkundige en was verbaasd hoe weinig actief onze patiënten bij hun genezing betrokken waren. Kruiden betekenden voor mij een openbaring; ze groeien overal om ons heen, je kunt ze zelf leren kennen en toepassen en ze werken vaak geweldig goed! Ik vind het leuk om mijn ervaring met jou te delen!

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Saskia Nieboer
Organisatie: 
Kruidenstudiecentrum De Groene Zon
Woonplaats: 
Groningen
Telefoonnummer: 
0505491848
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Saskia Nieboer, De Groene Zon

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling