Waar droom jij over?

Per 1 januari 2018 zal de informatie over het festival op deze website geactualiseerd zijn, en is het mogelijk je in te schrijven voor Eigentijds Festival 2018. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Waar droom jij over?
Valérie Tichelman, Waar droom jij over?
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Workshop droomduiding bij Waar droom jij over? Lijkt het je leuk om in een kleine groep dromen te duiden? Wat aangereikt te krijgen om meer uit je dromen te halen? De workshop Waar droom jij over? is er voor iedereen die nieuwsgierig is naar de inzichten die dromen je aanreiken.

Dromen duiden is een inspirerende ontdekkingstocht. Het is een betrekkelijk eenvoudige manier om je met jezelf te verbinden. Tijdens de workshop bespreken we elkaars dromen en maak je al doende contact met je eigen intuitie om dromen te duiden. 

Ik ben er om de groep te begeleiden, het duiden te ondersteunen en de terugkoppeling naar je eigen ontwikkeling te geven indien daar behoefte aan is. Neem je je dromen mee? Je kunt deze week vaker deelnemen aan een droomworkshop. Zo ontwikkel je je eigen vermogen om dromen te duiden want oefening baart kunst! 

Als dit jou aanspreekt kun je in de aanloop naar het festival al wat dromen noteren om mee te nemen.

Wordt gehouden op:Over de docent

De droomworkshops en de individele droomconsulten worden gegeven door Valérie Tichelman: Ik ervaar droomduiding als een verhelderende manier om tot (zelf)inzicht te komen. De eenvoudige, directe wijze waarop dromen in staat zijn inzichten aan te reiken spreekt mij heel erg aan. Ik houd me al zo’n 25 jaar bezig met mijn dromen en de duiding ervan. Voor mij een niet meer weg te denken en onmisbare activiteit. Daarnaast beschik ik over de nodige bagage door mijn jarenlange praktijk in astrologie en auralezen.   

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Valérie Tichelman
Organisatie: 
Waar droom jij over?
Woonplaats: 
Groningen
Telefoonnummer: 
+31615210374

Alle activiteiten van Valérie Tichelman, Waar droom jij over?

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling