De tent van Waar droom jij over?

Per 1 januari 2018 zal de informatie over het festival op deze website geactualiseerd zijn, en is het mogelijk je in te schrijven voor Eigentijds Festival 2018. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
De tent van Waar droom jij over?
Valérie Tichelman, Waar droom jij over?
Overige activiteit, Persoonlijke ontwikkeling

De tent van Waar droom jij over? Heb je vannacht gedroomd en ben je benieuwd naar de betekenis? Heb je behoefte aan input of inspiratie om de duiding ‘rond’ te krijgen? Elke ochtend ben je welkom de droomtent binnen te stappen. Je kunt je droom inbrengen en met de aanwezigen bespreken we de oogst van de nacht.

Voor deze ochtendactiviteit hoef je je niet van tevoren inschrijven. Je kunt spontaan komen en een droom voorleggen.

Iedere morgen van 7.00 - 8.00 uur.

Door wie

De droomworkshops en de individele droomconsulten worden gegeven door Valérie Tichelman: Ik ervaar droomduiding als een verhelderende manier om tot (zelf)inzicht te komen. De eenvoudige, directe wijze waarop dromen in staat zijn inzichten aan te reiken spreekt mij heel erg aan. Ik houd me al zo’n 25 jaar bezig met mijn dromen en de duiding ervan. Voor mij een niet meer weg te denken en onmisbare activiteit. Daarnaast beschik ik over de nodige bagage door mijn jarenlange praktijk in astrologie en auralezen.   

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Valérie Tichelman
Organisatie: 
Waar droom jij over?
Woonplaats: 
Groningen
Telefoonnummer: 
+31615210374

Alle activiteiten van Valérie Tichelman, Waar droom jij over?

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling