Droomconsult

Droomconsult
Droomconsult
Valérie Tichelman, Waar droom jij over?
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

Wij zijn levensreizigers en hebben zo nu en dan behoefte aan een gesprek over onze reis. Ik ben net als jij een reiziger en bied je een gesprek onderweg wanneer jij dat kunt gebruiken. Dromen hebben op een speelse en spontane wijze verrassend veel te bieden en zullen vaak de moeite van het onderzoeken waard zijn. 

Ook een droom kan uitgangspunt zijn voor een consult onderweg. Je kunt me tijdens het festival vinden in de droomtent op het healingveld.

Waar kan een consult onderweg met mij zoal over gaan? Eigenlijk over alles waar jij het over wilt hebben. Alles wat er voor jou toe doet.  Ik ben er voor nieuwe inzichten, een ander perspectief, reflectie, feedback of om een spiegel voor je te zijn. Dit, vanuit mijn professionele achtergrond, levenswijsheid en ervaring maar bovenal als levensreiziger, moeder, partner en vrouw onderweg.

Een privéconsult duurt ca 30 minuten.  

Door wie

De droomworkshops, activiteiten van de droomtent en de consulten onderweg worden gegeven door Valérie Tichelman: Ik houd me al zo’n 27 jaar met veel plezier bezig met dromen duiden, onmisbaar en waardevol. Het geeft een verrassende en verhelderende manier om tot (zelf)inzicht te komen. Elke droom is anders en dat maakt het zo leuk. Op het healingveld geef ik persoonlijke consulten. Je kunt een droom meenemen maar dat hoeft niet. Een consult onderweg kan gaan over alles waar je aandacht voor wilt vragen.  Ik ben er voor nieuwe inzichten, een ander perspectief, reflectie, feedback of om een spiegel voor je te zijn. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Valérie Tichelman
Organisatie: 
Waar droom jij over?
Woonplaats: 
Groningen
Telefoonnummer: 
+31615210374

Alle activiteiten van Valérie Tichelman, Waar droom jij over?

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling