Vijf Elementen: Zes Helende Klanken

In 2021 wordt het Eigentijds Festival gehouden op Ecolonie van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli. De inhoud op deze website is op dit moment verouderd. Begin 2021 wordt deze geupdate, inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2021. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
 
Vijf Elementen: Zes Helende Klanken
Akki Colenbrander
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Vind balans in de vijf elementen die in jou zijn door middel van de meditatie van de Zes Helende Klanken. Deze zittende meditatie brengt de elementen in jouw systeem op een milde manier in hun oorspronkelijke trilling door een combinatie van meridiaanstrekkingen in de armen, zachte klanken en geleide visualisaties.

Verbind je met de aarde die Ecolonie draagt en voedt, met het water uit de zwemvijver en van Forge Neuve en met de ontelbare bomen, struiken, planten en bloemen op het terrein. Verbind je met de zon en het centrale vuur, en met de mineralen in de aarde, de chi in de lucht. Dit jaar nodigen we de krachtige elementen van Ecolonie uit om die in onszelf eraan te herinneren wat hun oorspronkelijke trilling ook al weer was. Een zesde klank voegen we toe om ook nog eens onze innerlijke vuren te balanceren. Metaal, water, hout, vuur en aarde. Alles is altijd aanwezig. Sommige plekken hebben meer van het een dan van het ander. Elk mens heeft het in zich, ieder in een andere verhouding. Om zich tijdens dit leven te kunnen ontwikkelen naar een mooi evenwicht, waarin alle elementen met elkaar in balans zijn. Zo zijn we allemaal onderweg, houden we ons bezig met één of met uiteenlopende zienswijzen en beoefeningen, en streven we ernaar bij die kern terecht te komen waar we in balans zijn.

Neem voor de zekerheid een yogamatje mee en een dekentje.

 

Over de docent

Akki Colenbrander: "Ik ben ruim 20 jaar actief op het pad van zelfontplooiing. Healing Tao heeft mij geleerd om steeds verfijnder te voelen in mijn lichaam en om met een liefdevolle blik naar mijzelf te kijken. Door het Clarity Proces kan ik zelf in contact komen met mijn verdedigingssysteem, dat het beste met me voor heeft, maar zich regelmatig vergist in onze leeftijd. Het is mijn wens dat je leert het accepterend vermogen van je hart aan te spreken en ziet wat werkelijk nu is. Heel jezelf beetje bij beetje, van binnenuit; met kleine stapjes en soms met een onvermoed groot gevolg."

Cisca is Cranio-Sacraal therapeute, wandelcoach, stem- en bewegingsintegratietherapeute en Meer Bewegen voor Ouderen docente. Haar uitgangspunt: we hebben het vermogen dat ons lichaam zichzelf herstelt, als het maar de kans krijgt.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Akki Colenbrander
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
06-21236701

Alle activiteiten van Akki Colenbrander

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling