Eigen Mes - Smeden in verbinding


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Eigen Mes  - Smeden in verbinding
Eigen Mes  - Smeden in verbinding
Taru Anne van den Born
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Het werken met heet ijzer nodigt je uit om te zijn in het hier en nu. Alleen door het gebruik van de juiste handelingen, timing en aandacht komt het gewenste resultaat naar voren. Geduld en aandacht wordt beloond met resultaat, waardoor het werk je vraagt ook met geduld een aandacht naar jezelf te kijken. Tijdens de workshop smeed je onder begeleiding een eigen mes. We leren je enkele basis technieken waarmee we aan de slag gaan. 

Tijdens het proces staan we regelmatig stil bij je werkwijze en aanwezigheid, wat tegelijkertijd wordt weerspiegeld in je werkzaamheden. Het vuur en werken met je lichaam heeft een meditatieve werking, wat het proces ondersteunt. Aan het eind ga je met het resultaat naar huis, wat een reflectie zal zijn van je inspanningen! We werken in een ontspannen sfeer met de nadruk op het ervaren en ontdekken van jezelf en het ambacht.


De workshop heeft een eigen bijdrage van 15 euro voor het materiaal. 

Wordt gehouden op:

  • Zondagavond: [158] Eigen Mes - Smeden in verbinding
    Eigen bijdrage
  • Maandagavond: [161] Eigen Mes - Smeden in verbinding
    Eigen bijdrage


Over de docent

In smederij Taru van den Born brengt hij zijn kennis als psycholoog, lichaamsgericht therapeut en smid samen. In trainingen en workshops deelt hij de inzichten en inspiratie die hij door het smeden heeft opgedaan - en nog steeds opdoet. Daarnaast deelt hij ook gewoon zijn liefde voor het vak. Want dat is waarmee het allemaal begint: de machtige en tegelijk nederig makende ervaring dat je metaal kunt omvormen tot wat je maar wilt.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Taru Anne van den Born
Woonplaats: 
Zwolle
Telefoonnummer: 
0641043217
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Taru Anne van den Born

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling