Theatertableaus in beweging


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Theatertableaus in beweging
Karla Nuyts, De gevleugelden
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Zin om in één theatersessie vanuit een verhaal te vertrekken, tableau vivants te ontwerpen en uit te komen op echte theaterscènes? Zin om je daarbij te laten inspireren door elkaar, het festival, de Ecolonie? Dan is deze workshop iets voor jou.

Je hoeft geen enkele theaterervaring te hebben om aan deze laagdrempelige workshop plezier te beleven. De al wat geoefende spelers worden uitgedaagd om net dat tikkeltje verder te gaan in wat ze menen op de scène te durven, te kunnen en te mogen.

Over de docent

Karla Nuyts is een Antwerpse theatermaker. Ze studeerde aan de Toneelacademie van Maastricht. Zij werkt als dramadocent en regisseur in opleidingen voor leerkrachten, opvoeders en dansers en in verschillende (buurt)organisaties. Gaandeweg ontwikkelde zij een eigen stijl waarbij zij cursisten uitdaagt om vanuit hun intuïtie theater te maken.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Karla Nuyts
Organisatie: 
De gevleugelden
Woonplaats: 
Borgerhout
Telefoonnummer: 
+32496186292
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Karla Nuyts, De gevleugelden

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling