Kelten Schilderworkshop “de Druïde in Jou”

Kelten Schilderworkshop “de Druïde in Jou”
Kelten Schilderworkshop “de Druïde in Jou”
Rob ter Steege
Workshop

Licht en donker, en de daar bij behorende kleuren, zijn het uitgangspunt in deze schilderworkshop van Rob ter Steege. De benadering is vrij, uitgaande van de verhalen uit de andere keltenworkshops tijdens dezelfde week. Het beeld zal vooral ook vrij schilderend, al doende, ontstaan. Met live muziek.


Een Druïde is niet zomaar een priester van de Kelten, maar vooral iemand die een eigen persoonlijke ontwikkeling gaat. Hij heeft een licht in zichzelf vrijgemaakt. In de Keltische verhalen zoals uit de lezing: "De Zonnelogos bij de Druïden", en in de workshop "In de vallei van de Druïden" wordt zo'n ontwikkelingsproces in algemene termen aangegeven. Herken je iets van jezelf van binnen uit in deze verhalen? Of heb je voor jezelf , misschien nog vaag, ook zo'n intuïtief beeld? Dan kan deze workshop een verdieping hiervan, en een mooie schildering opleveren.

Na afloop bekijken we gemeenschappelijk de gemaakte schilderingen.

Wordt gehouden op:

  • Donderdagmiddag: [137] Kelten Schilderworkshop “de Druïde in Jou” (deel 2 van 2)
    Deel 2 van een serie van 2. Deze workshop is niet los te volgen. Kies ook 134 of 135.


Over de docent

Rob ter Steege doceert kunstgeschiedenis, kunst en muziek.  Al 30 jaar geeft hij als verteller, kunstenaar en musicus workshops die de spirituele intuïtie versterken.  Daarbij maakt hij vaak gebruik van oude en gnostieke mystieke teksten die hij combineert met de beleving van muziek en stilte. Hij werkt al 15 jaar op Ecolonie en op het Eigentijds festival.

Alle activiteiten van Rob ter Steege

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling