Holistische massage

Per 1 januari 2018 zal de informatie over het festival op deze website geactualiseerd zijn, en is het mogelijk je in te schrijven voor Eigentijds Festival 2018. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Holistische massage
Marianne van den Akker, Handen Raken, praktijk voor massage en healing&reading
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

Een holistische massage is een weldaad voor lichaam en geest. De massage is gericht op de energiestromen en de gevoelservaring in je lichaam. De rustige en aandachtige manier van masseren maakt voelbaar wat er in jou leeft. Door ruimte te geven aan wat je ervaart in je lichaam kan rust en ontspanning ontstaan.

Jezelf regelmatig laten masseren heeft een positief effect op je gezondheid en welbevinden. Het kan helpen bij klachten als stress, burnout, slapeloosheid en hoofdpijn. Het is ook fijn een massage te ontvangen als je lekker in je vel zit. Met een massage geef je aandacht aan jezelf. Voel je welkom!

Door wie

In mijn praktijk in Den Bosch geef ik massages met de intentie om mensen via ontspanning bij zichzelf te laten komen. Een holistische massage laat een lichaam spreken en kan zo ruimte maken voor bewustwording en groei. Dit verwondert en boeit mij altijd weer! Naast masseren werk ik ook met healing&reading als middel om meer inzicht en een dieper contact met jezelf te ervaren. Ik masseer met mijn hart en handen en de massages zijn een combinatie van fysieke aanraking en intuïtie.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Marianne van den Akker
Organisatie: 
Handen Raken, praktijk voor massage en healing&reading
Woonplaats: 
Den Bosch
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Marianne van den Akker, Handen Raken, praktijk voor massage en healing&reading

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling