Bomen, wie zij zijn & de oeroude relatie tussen mensen en bomen

Per 1 januari 2018 zal de informatie over het festival op deze website geactualiseerd zijn, en is het mogelijk je in te schrijven voor Eigentijds Festival 2018. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Bomen, wie zij zijn & de oeroude relatie tussen mensen en bomen
Jeroen Heindijk, Geronimo Training & Advies
Lezing, Duurzaamheid

We kijken vanuit de oerboom. Bomen zijn bijzondere wezens. Jeroen werkt veel met oerbomen en deelt zijn kennis zowel in de professionele wereld als met mensen die opzoek zijn naar een diepere verbinding met zich zelf.. Hoeveel mensen weten hoe een oeroude eik er uitziet, of hoe onsterfelijk een taxus is…? 

Verder neemt hij ons mee in de relatie die mensen hebben met bomen, van religieus tot normboom en of productieboom, hoe selecties en subsidies de huidige maatschappij spiegelen.

 

 

Door wie

Mijn naam is Jeroen Heindijk. wie ik ben is een mysterie welk ik nog dagelijks aan het ontdekken ben. Bomen, krijgskunst en de zweethut dat zijn mijn passies Bomen zijn net krijgers en staan stevig en verbonden in de wereld. In de zweethut verdiepen we onze verbinding Graag neem ik je mee in deze werelden waarin we ontdekken wie wij werkelijk zijn.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jeroen Heindijk
Organisatie: 
Geronimo Training & Advies

Alle activiteiten van Jeroen Heindijk, Geronimo Training & Advies

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling