De droombode van Winti

Per 1 januari 2018 zal de informatie over het festival op deze website geactualiseerd zijn, en is het mogelijk je in te schrijven voor Eigentijds Festival 2018. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
De droombode van Winti
Dreamshield, Annelies de Vreeze, Healing Balance
Lezing, Mystiek

Dreamshield alias Annelies de Vreeze is auteur van Running Deer en de Liefde van de Tweede Werkelijkheid. Zij schreef over haar persoonlijke weg in de kunst van het bewust dromen. Een traditie die in Noord Amerikaanse Indiaanse stammen werd doorgegeven. Echter, nog altijd wordt ze achtervolgd door een zich herhalende droom. Ze probeert antwoorden te krijgen met hulp van de genezers en zieners in de tovenaarswereld. Geplaagd door de geesten uit het verleden brengt die laatste droom haar via een Winti genezer tot in het hart van het regenwoud van Suriname en het koloniale verleden van Nederland uit de 17e eeuw.

De Droombode van Winti is het tweede boek van Dreamshield dat binnenkort verschijnt, daarin lees je meer over de kunst van het sluipen. Het is bekend dat patronen die ons tegenhouden om ten volle te leven of beperken, lastig te veranderen zijn. De kunst van het sluipen is het besluipen van je eigen patronen door heel bewust te zijn van je handelen, je gedachten en emoties op dat moment. Dan is er ruimte voor transformatie en heling. Verder komen in dit boek naast Noord Amerikaanse Indiaanse spiritualiteit thema's aan de orde zoals bewust dromen, karmische en tweelingzielliefde, kennis van heilige planten en paddenstoelen en de Surinaamse natuurreligie Winti.\

Tijdens deze interactive 'lezing' wordt Dreamshield geïnterviewd door een van de lezeressen van haar eerste boek over de kunst van het bewust dromen. Ook zal zij vragen stellen over haar tweede boek De Droombode van Winti.

Door wie

Annelies de Vreeze, alias Dreamshield, heeft een praktijk voor natuurgeneeskunde in Haarlem en geeft workshops over de kunst van het bewust dromen. In 2008 debuteert zij onder haar alter ego Dreamshield met het boek ‘Running Deer en de Liefde van de Tweede Werkelijkheid’. In dit boek beschrijft zij op een magisch realistische manier haar leertijd bij de Noord Amerikaanse Indiaan Running Deer (Vidar).

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Annelies de Vreeze
Organisatie: 
Healing Balance
Woonplaats: 
Haarlem
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Dreamshield, Annelies de Vreeze, Healing Balance

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling