Innerlijke kracht vanuit Indonesisch cultureel erfgoed

Per 1 januari 2018 zal de informatie over het festival op deze website geactualiseerd zijn, en is het mogelijk je in te schrijven voor Eigentijds Festival 2018. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Innerlijke kracht vanuit Indonesisch cultureel erfgoed
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Lezing, Mystiek

In deze lezing zullen zowel het principe alswel de praktische toepassing worden belicht van het Indonesisch Energiewerk. Een lezing die een kijk geeft in het rijke cultureel erfgoed van de Indonesische natuurvolkeren. Een reis door de tijd waarnaast uitleg zal worden geven hoe Indonesische innerlijke kracht voor diverse wijze van energiewerk kan worden toegepast.

Voor iedereen die openstaat om de natuur in zichzelf te (her)ontdekken.

Door wie

Voorzitter en grondlegger van Stichting Aliran Tenaga Dalam is Rich Eduard (Ries de Tenaga). Meer dan twintig jaar deelt hij het energiewerk van zijn Indonesische voorouders. Met veelzijdige kennis en bevlogenheid past hij zijn ervaring toe in healingsessies, workshops, lezingen en coachingtrajecten, in binnen- en buitenland. Stichting Aliran Tenaga Dalam ondersteunt je bij het opbouwen van Innerlijke Kracht voor meer stabiliteit en gezondheid, toegespitst op jouw unieke situatie en mogelijkheden. Ze maakt daarbij gebruik van de waardevolle helende eigenschappen van Javaans energiewerk en natuurmystiek van Indonesisch animisme. Altijd met respect voor de tradities, toegankelijk gemaakt voor het Hier en Nu.

Meer informatie

Organisatie: 
Stichting Aliran Tenaga Dalam
Woonplaats: 
Arnhem
Telefoonnummer: 
0629247113
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Stichting Aliran Tenaga Dalam

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling