Holistic Pulsing

Per 1 januari 2018 zal de informatie over het festival op deze website geactualiseerd zijn, en is het mogelijk je in te schrijven voor Eigentijds Festival 2018. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Holistic Pulsing
Bozena Boszczyk, Boconsult
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

"Holistic Pulsing is een zachte behandelwijze, waarbij het lichaam op een speelse, natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Het lichaam wordt gepulst in een op de persoon afgestemd ritme. Kleine en grotere pulsen stromen als golfjes door het hele lichaam. De pulsen kunnen gecombineerd worden met wiegende, rollende en strekkende bewegingen. Je ligt hierbij gekleed op een massagetafel.

Door de ritmische bewegingen komt het lichaam al snel tot rust. Mede door de zachtheid en het respecteren van de grenzen ontstaat er een veilige sfeer. Er ontstaat ruimte om te gaan luisteren naar wat het lichaam te vertellen heeft.

Wij mensen bestaan grotendeels uit water, toch hopen zich er in dat water blokkades (emoties/gedachten/pijnen) op, die zich vastzetten in ons lichaam. Door het holistisch pulseren maken we deze los en geven we het lichaam de aanzet om het op te gaan ruimen, na een sessie voel je je als herboren.

"Pulsen brengt je terug in jouw natuurlijke staat van zijn" laat je meevoeren door deze geweldige techniek!

 

Holistic Pulsing werkt o.a. ondersteunend bij:
Stress en spanningen
Burn out: om opnieuw contact te maken met je persoonlijke grenzen en mogelijkheden
Depressies – spierspanningen – emotionele trauma's
Angsten – mensen die teveel in hun hoofd en te weinig in hun lijf zitten
Fysieke pijnen – obstipatie- oedeem

Door wie

Mijn missie is jou te inspireren om THUIS TE KOMEN BIJ JEZELF. Vanuit mijn eigen levenservaring gemixed met de vele cursussen en lezingen die ik sinds 1999 gevolgd heb, wil ik jou ondersteunen om tot je eigen inzichten te komen en dit op jouw uniek tempo. Om jouw je kracht als wezen vanuit het OORSPRONKELIJK SCHEPPINGSVELD te laten ervaren gebruik ik verschillende tools: Behalve persoonlijke begeleiding en groepscursussen ben ik dankbaar om te mogen werken met de STARGATE , met de BARS™ van Access Consciousness, en ook met de Chinese Massage. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Bozena Boszczyk
Organisatie: 
Boconsult
Woonplaats: 
Maasmechelen
Telefoonnummer: 
0032 487412740
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Bozena Boszczyk, Boconsult

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling