Woorden bij het vuur

Per 1 januari 2018 zal de informatie over het festival op deze website geactualiseerd zijn, en is het mogelijk je in te schrijven voor Eigentijds Festival 2018. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Woorden bij het vuur
Woorden bij het vuur
Harmen de Haas & Gerwine Wuring, Aerda praktijk mens&natuur
Lezing, Duurzaamheid

Harmen en Gerwine nemen je mee in de wereld van de drie-hoeken van het bestaan.... kijkend met drie ogen vergroten we ons gewaarzijn van de werkelijkheid en de bewustwording van onze plaats in het universum. Een lezing over vuur en stilte, de driehoek en de piramide, gevolgd door eigen waarnemingen en een gesprek onder de heilige berken. 

Door wie

Gerwine Wuring, ecologe, druida en aarde vrouw, volgt al jaren haar eigen aard en natuur, creëerde Reizende Aarde School en haar Bureau Aerda, Praktijk Mens&natuur. Schreef boeken over 'de natuur als spiegel' en 'de aarde die roept'. Ervaart de natuur als medicijn en luistert naar haar ingevingen om vorm te geven aan de volgende stap in haar leven. Momenteel zit ze in een lang leerproces van herstel van burnout in combinatie met de ziekte van Lyme. www.aerda.nl

Harmen de Haas is al vanaf zijn kindertijd vertrouwd met het stoken van vuur. Hij was jarenlang één van de Vuurmannen van het Noorden tijdens de festivals te Vierhouten. En vindt het fijn deze traditie van het vuur ook op Ecolonie weer te mogen voortzetten. In het dagelijkse leven doet ie aan vuurbeheer en vuurbeheersing als directielid van de gemeente Leeuwarden, onder andere als mede initiatiefnemer en drager van Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Harmen de Haas & Gerwine Wuring

Alle activiteiten van Harmen de Haas & Gerwine Wuring, Aerda praktijk mens&natuur

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling