De Kleine Hemelse Kringloop

De Kleine Hemelse Kringloop
Marion Groenendal, Healingworkz
Lezing, Mystiek

De Kleine Hemelse Kringloop is overgeleverd uit het oude China en bezit hoge kennis omtrent de energiestromen in de mens en hoe je deze kunt optimaliseren. Als je Innerlijke Kringloop 'stroomt', ben je verbonden met hemel, aarde en met jezelf en volg je automatisch je eigen pad, en omarm je de wereld tegelijkertijd.
Ik leg uit wat deze kringloop inhoudt en hoe deze in je werkt. Wat als een punt geblokkeerd is? En wat als de Chi daar juist stroomt? Ik gebruik affirmaties voor elk punt zoals bij het navelpunt 'Ik ben gecentered en in balans', die je ook meteen kunt gaan toepassen.

Ik bespreek waar de punten voor staan en wat ze in je kunnen doen. We gaan ze ook in onszelf voelen, dus al doende word je deelgenoot van deze kringloop.

De Kleine hemelse kringloop wordt door elke instructor Healing Tao als vervolgtraining aangeboden.

 

Door wie

Marion Groenendal is Associate instructor Healing Tao en hypnotherapeut en is zo'n 20 jaar geleden geïnspireerd geraakt door de Healing Tao, omdat ze de Kringloop verder wilde beoefenen en uitdiepen omdat deze ook gebruikt wordt bij het geven vaninitiaties bij de Reiki tera mai. Zij staat op het healing field en kan de Kringloop daar ook helpen bij je te openen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
marion Groenendal
Organisatie: 
Healingworkz
Woonplaats: 
Rotterdam

Alle activiteiten van Marion Groenendal, Healingworkz

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling