Chakra’s en archetypes

Per 1 januari 2018 zal de informatie over het festival op deze website geactualiseerd zijn, en is het mogelijk je in te schrijven voor Eigentijds Festival 2018. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Chakra’s en archetypes
Marianne van den Akker, Handen Raken, praktijk voor massage en healing&reading
Lezing, Persoonlijke ontwikkeling

We maken een reis door de chakra's en de archetypes die erbij horen. We gaan op een creatieve en speelse manier ontdekken en ervaren wat de chakra's voor ons kunnen betekenen. Want je hoort en leest erover maar wat heb je er eigenlijk aan? Door de chakra's te leren kennen ga je ook jezelf beter leren kennen en kun je met meer zelfvertrouwen en stevigheid het leven van alle dag aan en je eigen pad volgen.


Archetypes zijn (oer)beelden uit het collectief onderbewustzijn. Ze hebben een grote kracht en hun energieën huizen ook in ons. Aan elk chakra zijn twee archetypes verbonden die de lichte kant en de schaduwkant symboliseren. Door je van deze archetypes bewust te worden kunnen ze je helpen bij het helen van de chakra's.

Door wie

In mijn praktijk in Den Bosch geef ik massages met de intentie om mensen via ontspanning bij zichzelf te laten komen. Een holistische massage laat een lichaam spreken en kan zo ruimte maken voor bewustwording en groei. Dit verwondert en boeit mij altijd weer! Naast masseren werk ik ook met healing&reading als middel om meer inzicht en een dieper contact met jezelf te ervaren. Ik masseer met mijn hart en handen en de massages zijn een combinatie van fysieke aanraking en intuïtie.

Alle activiteiten van Marianne van den Akker, Handen Raken, praktijk voor massage en healing&reading

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling